Εκπτώσεις; Ψωνίστε με την Ισμήνη τα πιο "έξυπνα" κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας

Ισμήνη Νταφοπούλου
Εκπτώσεις; Ψωνίστε με την Ισμήνη τα πιο "έξυπνα" κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας

Οι εκπτώσεις έφτασαν και η Ισμήνη Nταφοπούλου μας δείχνει πώς μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε.. Pink about it!!

Γεια σας φίλες μου!

Ο Ιούλιος φεύγει και όπως καταλαβαίνετε η χαρά μας είναι έκδηλη μιας και οι εκπτώσεις θα μας βοηθήσουν επιτέλους να ανορθώσουμε λιγάκι το ηθικό μας και να ανανεώσουμε εκτός από τη ντουλάπα μας, και την ψυχολογία μας!!

IMG 7397 0fe59

Και τι καλύτερο για εμένα από μια βόλτα στο κατάστημα Pink Woman στη Γλυφάδα, όπου αποφάσισα να σας δείξω με τη βοήθεια της φίλης μου Ελίνας, της δικής μας fashion editor εδώ στο Queen, μερικά από τα πιο "in" κομμάτια για να διαλέξετε στις φετινές εκπτώσεις!

IMG 7413 b2c50



Από το μακρύ κιμονό - κομμάτι μπαλαντέρ στη ντουλάπα μας, μέχρι τη τζιν σαλοπέτα, όλες οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε το στυλ σας, ανάλογα με το πόσο τολμηρή είστε.. Δείτε, λοιπόν, στην παραπάνω gallery τις δικές μας επιλογές και διαλέξτε τη δική σας αγαπημένη!

IMG 7405 b46cf

Σκεφτείτε το.. Ανανέωση τώρα με έξυπνες επιλογές στις αγορές μας! Κάντε το κι εσείς με μια φίλη σας και διασκεδάστε το όπως έκανα κι εγώ! Μια βόλτα στο πιο κοντινό σας κατάστημα Pink Woman θα σας πείσει..

Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,


Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

ή ακολουθήστε με στο Twitter!

~Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το κατάστημα Pink Woman, Αγγέλου Μεταξά 23, Γλυφάδα (2108947238)

και για τα μαλλιά, τον Θοδωρή Γκιώνη από το κομμωτήριο θ Salon by Thodoris Gionis, Αγγέλου Μεταξά 24-26, Γλυφάδα (21 6700 0462)