Το φυσικό προβιοτικό που επιλέγω τελευταία!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το φυσικό προβιοτικό που επιλέγω τελευταία!

Φυσικά και σούπερ ωφέλιμα προβιοτικά ροφήματα, ακόμη και αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη

Καλοκαίρι έρχεται και είμαι σίγουρη πως κι εσύ έχεις μπει σε μια "σειρά" του τύπου, ας κόψω τα πολλά γλυκά και τα τηγανητά, και χμμμ, μήπως προλαβαίνω να γυμναστώ και λίγο περισσότερο; Όλα για χάρη του τέλειου σώματος φέτος στις παραλίες... Έχεις όμως ποτέ σκεφτεί πως το σώμα πρέπει να το φροντίζεις όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εκ των έσω;

Η υγιεινή διατροφή και η άσκηση δε θα έπρεπε να μπαίνει στη ζωή μας μόνο για να δείχνουμε ωραίοι το καλοκαίρι αλλά κυρίως για να είμαστε υγιείς και ο οργανισμός μας να μπορεί να "παλέψει" το οτιδήποτε προκύπτει. Ένα λοιπόν από τα fitness και wellness tips που έχω να σου δώσω αυτή την εποχή, είναι το, από πολύ προσφάτως, αγαπημένο μου καλοκαιρινό ρόφημα.

IMG 3022

Το ξινογαλο της Μεβγάλ, τρομερά εύγευστο. Θα το λατρέψεις!

Πρόκειται για ένα προβιοτικό προϊόν, το μοναδικό με ειδική καλλιέργεια γιαούρτης που περιέχει το στέλεχος Bifidus, παρέχοντας πολλά και σημαντικά οφέλη στον οργανισμό μεταξύ των οποίων η συμβολή του στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας.

IMG 2995 copy

Η γεύση του απαλή και η υφή του βελούδινη, σίγουρα όμως θα σε κερδίσει το πόσο δροσιστικό και εύπεπτο είναι!

IMG 3052 copy

Και αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη; Το Κεφίρ είναι για εσένα! Περιέχει ελάχιστα τελικά ποσά λακτόζης και αποτελεί μια πολύ καλή λύση πρόσληψης ασβεστίου για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και δεν μπορούν να πιουν γάλα. Σε κλασσική γεύση, αλλά και φράουλα και λεμόνι, είναι το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε με στέβια!

Επίσης, σίγουρα θα έχεις ακούσει για το Αριάνι. Είναι ένα ρευστό γιαουρτοποτό το οποίο παράγεται από τη Μεβγάλ με φρέσκο γάλα και καλλιέργεια γιαούρτης. Πάντα στην Ελλάδα μας φυσικά, από γάλα που παράγεται στη Μακεδονία και στη Θράκη.

IMG 2977

Εσύ ποιο θα προτιμήσεις;;

xx,

Ισμήνη