Επιτέλους καλοκαίρι!

Έβελυν Καζαντζόγλου
Επιτέλους καλοκαίρι!

Και πλέον όταν έρχεται στο μυαλό μου το καλοκαίρι, κατευθείαν αναζητώ στο νεσεσέρ που το αγαπημένο μου Liposan με γεύση Ροδάκινο!

Επιτέλους διακοπές! Επιτέλους μέρες που μπορούμε να κυκλοφορούμε με ένα μαγιό, χωρίς μακιγιάζ, με ατημέλητα μαλλιά και χαλαρή διάθεση.

Το καλοκαίρι για εμένα αυτό είναι. Όμορφες στιγμές, ξέγνοιαστες, με όμορφες μυρωδιές γεμάτες γεύση. Αυτές είναι οι αναμνήσεις μου, αυτά είναι που σου μένουν . Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή καθόμουν με τη μαμά μου στον κήπο του σπιτιού μας, αγκαλιά με τους σκύλους μου, παίζαμε το κλασικό «μπουγέλο» απολαμβάνοντας φρούτα του καλοκαιριού. Αγαπημένα μου φρούτα φυσικά τα ροδάκινα, προσπαθούσα η «τρελή» να τα μοιραστώ με τους σκύλους μου γιατί ήθελα να απολαμβάνουν τα ίδια με εμένα και από πίσω η μαμά μου να μου φωνάζει «όχι όχι τα φρούτα είναι μόνο για εσένα». Αυτήν την μυρωδιά και την ανεμελιά ποτέ δεν θα την ξεχάσω και φυσικά φρόντισα να με ακολουθεί και στην τσάντα μου καθημερινά.

evelyn liposan 2

Και πλέον όταν έρχεται στο μυαλό μου το καλοκαίρι, κατευθείαν αναζητώ στο νεσεσέρ που το αγαπημένο μου Liposan με γεύση Ροδάκινο! Άλλωστε το Liposan με τη σειρά Shine έχει βγει σε άκρως φρουτένιες και καλοκαιρινές γεύσης για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει – φράουλα, κεράσι, καρπούζι ή ροδάκινο; Ποια είναι η δική σας αγαπημένη;