Το μεγάλο makeup trend που επιστρέφει φέτος -και πόσο μας βόλεψε!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το μεγάλο makeup trend που επιστρέφει φέτος -και πόσο μας βόλεψε!

Μπορώ να το πετύχω κι εγώ, κι εσύ και όλες μας!

Αν είσαι guru του makeup υποθέτω πως δε σου λέω κάτι καινούριο και λογικά θα το ξέρεις ήδη..

Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δυσκολεύονται να υιοθετήσουν καινούριες τάσεις, ακόμη και να καταφέρουν μια ευθεία γραμμή eyeliner, τότε αυτό το νέο θα σε συγκλονίσει. Παλιά βέβαια τάση ,την είδαμε στις μεγάλες πασαρέλες το 2013.

IMG 5637

Ευτυχώς όμως για εμας οι τάσεις ανακυκλώνονται, και η συγκεκριμένη επιστρέφει για τα καλά, όπως μας έδειξε πάμπολλες φορές η παγκοσμίως γνωστης make up artist Nam Vo. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε πάρτυ γιαυτό!

IMG 5640 copy

Γιατί δεν έχεις πιο εύκολο για τα χείλη σου και αναμφισβήτητα μπορείς να το πετύχεις ολομόναχη σε 2 μόνο λεπτά χωρίς κανένα άγχος για περίγραμμα, ακρίβεια ή έλλειψη απόδοσης χρώματος!

Μιλάμε φυσικά για τα popsicle stained lips, ή αλλιώς τα χείλη που μοιάζουν να έχουν λερωθεί όπως όταν τρώμε κάποιο γλυφιτζούρι ή γρανίτα με χρώμα. Ακόμη και ο λεκές στα χείλη από το κόκκινο κρασί μπορεί να κάνει τη δουλειά, χαχα!

IMG 3559

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρείς ενυδατωμένα τα χείλη σου και με ένα κραγιονάκι σε ζωντανό χρώμα και όχι παλ (σου προτείνω ένα φωτεινό ροζάκι ή κοκκινάκι), να βάψεις μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στα χείλη σου, χωρίς όμως να καλύπτεις όλη την επιφάνειά τους αλλά μόνο μικρό μέρος τους. Αμέσως μετά, και πριν προλάβει να στεγνώσει, σβήσε το μουτζουρώνοντάς το προς τα έξω ταμποναριστά με το δάχτυλό σου για να απλωθεί και να φαίνεται πιο φυσικό.

IMG 5634

Λίγο ρουζάκι και μάσκαρα για να κρατήσουμε τη φρεσκάδα και είσαι έτοιμη!

Bonus tip: Μια έξτρα στρώση διάφανου gloss θα απογειώσει το look!

IMG 5636
IMG 5636

Ότι πιο φυσικό και εύκολο για τις πιο φρέσκιες πρωινές μας εμφανίσεις!

Και μπορεί να συνοδέψει τέλεια μέχρι και το πιο wild smokey eye!

IMG 5639

Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας :)

xx,

Ισμήνη