Κάντο σωστά και όλοι θα σε ρωτάνε πώς τα κατάφερες να δείχνεις τόσο νεότερη

Ισμήνη Νταφοπούλου
Κάντο σωστά και όλοι θα σε ρωτάνε πώς τα κατάφερες να δείχνεις τόσο νεότερη

Πρέπει οπωσδήποτε να το τολμήσεις φέτος το χειμώνα!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Χιονισμένες καλημέρες από εμένα, εύχομαι κι ελπίζω κι εσείς να είδατε το χιονάκι σας, όχι σε υπερβολικό βαθμό όμως, μόνο τόσο ώστε να μη μας προκαλεί ταλαιπωρίες!

Στα δικά μας μπγιουτονέα, σήμερα, θα σου δείξω ένα μακιγιάζ που θεωρείται εξαιρετικά παράτολμο, αν το κάνεις όμως σωστά (και με μέτρο) έχει αποδειχτεί πως σε δείχνει νεότερη και πιο φρέσκια! Αυτό γιατί το μπλε ηλεκτρίκ φωτίζει πολύ τόσο τις λευκές αλλά και τις σταρένιες επιδερμίδες, και ταυτόχρονα αν χρησιμοποιηθεί με μια σχετική ένταση στα μάτια "εξουδετερώνει" κάπως μαγικά ατέλειες όπως μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες γύρω από την περιοχή αυτή! Ίσως γιατί τραβάει την προσοχή στο καπάκι του ματιού μας;; Ποιος ξέρει!

Τέλωσπάντων εγώ μόλις το διάβασα δεν έχασα χρόνο και έτρεξα να το δοκιμάσω.

Να δω βρε αδερφέ αν ισχύει... ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ!!

Στο παρακάτω βίντεο σου δείχνω τη δική μου αγαπημένη εκδοχή του, αν όμως σου φαίνεται πολύ έντονο και δεν αισθάνεσαι τόσο τολμηρή, μπορείς να κρατήσεις τις σκιές σου σε πιο γήινες αποχρώσεις και να βάλεις απλά ένα έντονο μπλε μολύβι εσωτερικά κάτω στο μάτι, ή μπλε eyeliner από πάνω για να δώσεις την ένταση!


https://www.instagram.com/p/BsLgxIAiRBG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Πολύ σημαντικό: Μη ξεχάσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες μένοντας σε πολύ light χρωματισμούς αλλά και ποσότητες προϊόντων στο υπόλοιπό σου πρόσωπο. Όσο πιο φυσική τόσο καλύτερα! Θέλουμε μόνο να εκμεταλλευτούμε τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της έντασης του χρώματος και όχι να το "βαρύνουμε" και να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα!!

Αναμένω τα σχόλια και τις ιδέες σου ΕΔΩ!

xx,

Ισμήνη