SOS νέα! Απόκτησε κι εσύ το πορσελάνινο δέρμα των κοριτσιών της Κορέας!

Ισμήνη Νταφοπούλου
SOS νέα! Απόκτησε κι εσύ το πορσελάνινο δέρμα των κοριτσιών της Κορέας!

Ακολουθώντας αυτά τα πολύ απλά βήματα

Light Sun Essence SPF 50Shimmer Light Esssence SPF 30Κορίτσια μου γλυκά,

Ελπίζω να περάσατε ωραία το Πάσχα και η επιστροφή στην καθημερινότητα να μη σας γέμισε με θλίψη. Γιατί αν το καλοσκεφτούμε το καλοκαιράκι έρχεται και οι πιο ωραίες μας στιγμές είναι μπροστά μας!

Ενόψει καλοκαιριού, ιδιαιτέρως, έχω να μοιραστώ μαζί σας την νέα μου ανακάλυψη που με έχει ενθουσιάσει. Εγώ προσωπικά με το πολύ λευκό και ευαίσθητό μου δέρμα (αλλά πιστεύω και κάθε γυναίκα στον πλανήτη αυτό ανεξαρτήτως απόχρωσης και ποιότητας δέρματος), χρόνια τώρα θαυμάζω και πάντα επιδιώκω να διατηρώ την ακαταμάχητα φρέσκια και λαμπερή όψη του δέρματος, όσο γίνεται σαν αυτή των Κορεατισσών. Ακόμη κι αν δεν το έχεις ακούσει ποτέ, με το που θα αντικρύσεις μια κοπέλα από την Κορέα, είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις επάνω της. Αψεγάδιαστο, πορσελάνινο δέρμα. Όλες τους! Επίσης κατά καιρούς σε παρουσιάσεις καλλυντικών προϊόντων έχω ακούσει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών σαν τις πιο "προσεκτικές" και λεπτολόγους πελάτισσες όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για την περιποίηση του δέρματός τους. Είναι λέτε τυχαία όλα αυτά; Δε νομίζω...

Μετά από χρόνια αναζήτησης των μυστικών τους κατάφερα να βρω τη λύση του μυστηρίου. Αυθεντικά Κορεάτικα προϊόντα με τη φιλοσοφία και τις σούπερ αποτελεσματικές μυστικές του συνταγές στο πιο κοντινό φαρμακείο, δίπλα σου! Αρχικά διάβασα για αυτά και αμέσως μετά έσπευσα να τα δοκιμάσω. Οι μυρωδιές τους φανταστικές αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι οι φοβερές υφές τους και το πόσο τέλειο νιώθεις το δέρμα μετά την εφαρμογή.

Θα μπω όμως κατευθείαν σε λεπτομέρειες για να ενθουσιαστείς κι εσύ! Αρχικά δες τις λαχταριστές τους συσκευασίες.

01 05 2019 15 29 26

Αφού ξεπεράσεις τον πρώτο έρωτα, διαβάζεις πως περιέχουν κυρίως φυσικής προέλευσης συστατικά και ακολουθούν τις αξίες της φύσης καθώς δημιουργούνται με αγάπη προς αυτήν. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως η εταιρεία Thank you Farmer δε σε αφήνει να πελαγώσεις ψάχνοντας ποια προϊόντα σου ταιριάζουν, με ποια σειρά πρέπει να τα βάλεις και τι κάνει το καθένα από αυτά. Αντίθετα, πρεσβεύει μια ρουτίνα ομορφιάς 7 βημάτων η οποία είναι συγκεκριμένη και φυσικά εμπεριέχει διαφορετικούς τύπους προϊόντων για διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Τα 7 βήματα είναι τα εξής:

1. Αφρώδες καθαριστικό - Back to Pure Daily

Τα πρώτα "bubbles" που ενυδατώνουν το πρόσωπο ενώ παράλληλα καθαρίζουν αποτελεσματικά.

2. Τονωτική λοσιόν - True Water Deep Toner

Τονώνει την καθημερινότητά σου και προετοιμάζει το "έδαφος" για να απορροφηθούν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά που έρχονται στα επόμενα βήματα.

3. Essence/μάσκα προσώπου - True Water Deep Cotton Mask

Cotton mask σε φύλλο που απλά ακουμπάς στο πρόσωπό σου και κάνει μόνη της τα μαγικά της!

4. Ορός - True Water Deep Serum

01 05 2019 14 14 48

Συμπυκνωμένος ορός κατά των λεπτών γραμμών με τέλεια δροσερή υφή.

5. Γαλάκτωμα - True Water Deep Emulsion

Το βήμα που κάνει τη διαφορά στη ρουτίνα της περιποίησής μας, καθώς δεν πρόκειται για ένα γαλάκτωμα καθαρισμού αλλά γαλάκτωμα ενυδάτωσης και θρέψης που θα σε κάνει να δεις τη διαφορά στο πρόσωπο σου. Επίσης το βήμα που περιλαμβάνεται στη ρουτίνα των Κορεατισσών αλλά όχι στη δική μας (χμμ, κάτι πρέπει να σου λέει αυτό).

6. Ενυδατική κρέμα

IMG 3255

Δύο διαφορετικές υφές ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου. Εγώ προτιμώ την True Water Deep Cream γιατί ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να "βαραίνει". Αν το δέρμα σου είναι λιπαρό μπορεί να προτιμήσεις την True Water Light Gel Cream που απορροφάται στη στιγμή και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

01 05 2019 15 28 46
01 05 2019 15 28 46

7. Αντηλιακό

IMG 3256

Αγαπημένο μου το Water Sun Cream SPF 50. Το πιο καινοτόμο προϊόν τους. Έχει βραβευτεί άλλωστε από τη Vogue για τη φοβερή του τεχνολογία Cooling Effect που ενεργοποιείται όταν εκτεθεί το δέρμα σου στην ακτινοβολία. ΟΥΑΟΥ!!! Φυσικά στη σειρά αυτή συμπεριλαμβάνονται και άλλες δύο υφές, η Light Sun Essence SPF 50 αλλά και η Shimmer Light Esssence SPF 30. Ανήκουν και οι δύο στη νέα κατηγορία Essence με καινοτόμες τεχνολογίες και μοναδικές υφές.

01 05 2019 15 26 43

Αν θες κι εσύ να μάθεις περισσότερα για αυτά τα 7 βήματα και την κορεάτικη περιποίηση των Thank You Farmer, ανακάλυψε τα ΕΔΩ ή κάνε τους Like στο Facebook και Follow στο Instagram.

Δοκίμασε κι εσύ τα 7 βήματα για την τέλεια επιδερμίδα και αναμένω αν θέλεις τη γνώμη σου ΕΔΩ.

Σε φιλώ και μη ξεχνάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου! Έναν τον έχεις!!!

xx,

Ισμήνη