Το νέο αγαπημένο μου vegan brand ομορφιάς θα σε ενθουσιάσει όσο τίποτα!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το νέο αγαπημένο μου vegan brand ομορφιάς θα σε ενθουσιάσει όσο τίποτα!

Γιατί φροντίζει να αισθάνεσαι πιο όμορφη ενώ ταυτόχρονα προσφέρεις λίγη αγάπη στον πλανήτη 

Το οτι ενθουσιάζομαι όταν βρίσκω νέα φανταστικά προϊόντα θα το ξέρεις σίγουρα...

Το οτι ξετρελάθηκα όμως περισσότερο από ποτέ με το συγκεκριμένο θα το μάθεις αμέσως τώρα γιατί είμαι τοοόσο χαρούμενη που "έπεσα" επάνω σε αυτό το brand!

IMG 3274

Θα έχεις ακούσει για πολλά προϊόντα που προσφέρουν την τέλεια περιποίηση ενώ πρεσβεύουν cruelty-free τεχνικές παραγωγής με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Σίγουρα η σκέψη και μόνο σε ωθεί να τα αγοράσεις όλα. Εγώ πάντως πάντα τους δίνω μια ευκαιρία και τα δοκιμάζω! Και καλά όλα αυτά με το sustainability του brand, όμως πόσο ικανοποιημένη είσαι στο τέλος από αυτά; Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις απογοητευτεί γιατί το σαμπουάν δε κάνει ίχνος αφρού και προφανώς έτσι δείχνει πως είναι πολύ απαλό και δεν περιέχει χημικές ενώσεις, αλλά δε θέλεις και να λουστείς στο τέλος; Ή για την ενυδατική που μοιάζει με νερό και απλά "εξαφανίζεται" δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή αφήνοντας το δέρμα αφυδατωμένο; Προσωπικά βρίσκω πως δεν έχει νόημα να επενδύσω σε προϊόντα μόνο για αυτό που πρεσβεύουνε και τελικά να νιώθω πως δε λούστηκα ή δε χρησιμοποίησα ποτέ ενυδατική κρέμα.

Και εκεί έρχεται όλη μου η χαρά για τα Love Beauty and Planet. Γιατί όταν έπεσα τυχαία επάνω τους με ενθουσιάσανε φοβερά οι συσκευασίες και οι μεθυστικές (!) μυρωδιές τους, αποφάσισα όμως να κρατήσω μικρό καλάθι για όλους τους λόγους που προανέφερα.

IMG 3276

Ξεκινώντας λοιπόν δοκίμασα τη μάσκα μαλλιών (θεωρώ το δυσκολότερο προϊόν) και τα σαμπουάν-αφρόλουτρα.

IMG 3281

Μετά το μπάνιο μου, εγώ αλλά και όλο σχεδόν το σπίτι μοσχοβολούσε και μόλις στέγνωσα τα μαλλιά μου παρατήρησα πως η πλούσια μάσκα είχε αφήσει τα μαλλιά μου σούπερ ενυδατωμένα και απαλά. Κάπου εκεί άρχισα να πείθομαι για τη φοβερή ποιότητά τους και να χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα ήδη προμηθευτεί άλλα τόσα που με περίμεναν να τα δοκιμάσω.

Πριν φύγω δε μπορούσα να μην τεστάρω και την κρέμα σώματος! Και δε μπορώ να σου περιγράψω πόσο ωραία μύριζε. Αρκετή για να μη βάλεις σταγόνα αρώματος!

08 05 2019 13 15 31
08 05 2019 12 15 14

Για να μη σου τα πολυλογώ, νομίζω ότι έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο χιχι! Πρέπει να έχω δοκιμάσει αν όχι τα περισσότερα, σίγουρα τουλάχιστον 2-3 προϊόντα από όλες σχεδόν τις σειρές τους και ακόμη δε το βάζω κάτω. Δε με έχει απογοητεύσει ούτε ένα.

08 05 2019 15 24 22

Ομολογώ οτι το πιο προσφατο αγαπημένο μου είναι το σαπουνάκι προσώπου και ο επόμενος στόχος μου είναι να δοκιμάσω αυτή τη μάσκα.

IMG 3279

Για να γνωρίσεις κι εσύ αυτό το φανταστικό brand που θα σε ενθουσιάσει, θα σου δώσω μερικά ακόμη infos για τις μικρές πράξεις αγάπης που θα βρεις σε κάθε μπουκάλι.

- Η Love Beauty and Planet χρησιμοποιεί βιοδιασπώμενες συνθέσεις από οργανική πρώτη ύλη η οποία προέρχεται από βιολογικές καλλιέργειες. Πάνω από το 90% της σύνθεσής των προϊόντων αποτελείται από συστατικά φυτικής προέλευσης.

- Αφήνει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον πλανήτη με σημαντική μείωση στις εκπομπές του άνθρακα τόσο στην παραγωγή όσο και τη διανομή των προϊόντων.

- Οι συσκευασίες τους αποτελούνται από 100% ανακυκλωμένα υλικά και 100% ανακυκλώσιμα μπουκάλια.

- Όλα τα προϊόντα είναι vegan, που σημαίνει πως δεν χρησιμοποιούν ούτε ίχνος ζωικού συστατικού και δεν γίνονται καθόλου πειράματα σε ζώα.

- Όλες οι μυρωδιές τους είναι ανεπανάληπτες! Μόλις τα δοκιμάσεις κι αφού σου πάρει λίγο καιρό να αποφασίσεις ποια προτιμάς, θα ξεχάσεις όλους τους λόγους που σε έπεισαν να τα αγοράσεις και θα κολλήσεις μόνο με αυτό, χαχα! Αν κρίνω από τη δική μου εμπειρία!

Τώρα πες μου αν είσαι έτοιμη να ενθουσιαστείς κι εσύ και φυσικά αναμένω τις εντυπώσεις σου ΕΔΩ.

Σε φιλώ,

Ισμήνη