Μήπως αυτό το app είναι η απόλυτη παρέα (και γυμναστική) τώρα που είμαστε όλες μέσα στο σπίτι;

Έβελυν Καζαντζόγλου
Μήπως αυτό το app είναι η απόλυτη παρέα (και γυμναστική) τώρα που είμαστε όλες μέσα στο σπίτι;

Αυτό το app θα το αγαπήσεις ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Μα πάνω απ' όλα θα διασκεδάσεις.


Ένα app που έχει ξεκινήσει παρά πολύ καιρό και το γνωρίσαμε αρχικά ως musical.ly και το 2018 μετατράπηκε στο γνωστό σε όλους μας πια tik tok. Ένα app που άργησε να γίνει δημοφιλές στην Ελλάδα (βασικά τώρα το γνωρίζουμε σιγά σιγά) είναι διαδεδομένο ,φυσικά ,στις ηλικίες που πάνε ακόμα σχολείο μιας και ένα βίντεο στο tik tok 15 δευτερόλεπτων μπορεί να σου πάρει και 2 ώρες «γυρίσματος» , ειδικά αν είσαι σε φάση αρχάριου.

Τα πιο viral βίντεο είναι αυτά που έχουν συγκεκριμένη χορογραφία, με κινήσεις διαδεδομένες μέσα στον κόσμο του tik tok.

Θα μου πεις «όλα αυτά τα ξέρω, εσένα περίμενα;» ή «όλα αυτά δεν τα ξέρω, η ουσία είναι να μάθω» .

Αν είσαι στην δεύτερη κατηγορία και η σχολική περίοδος σου φαίνεται σαν ένα μακρινό γλυκό όνειρο όπως το brunch της Κυριακές με τις φίλες σου , σου έχω τους τρόπους που μπορείς να «μάθεις».
  1. Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια στο you tube που σε πάνε βήμα βήμα για να πετύχεις τον στόχο σου. Practice makes perfect.
  2. Πιάσε το πλησιέστερο παιδί δίπλα σου (αν η καραντίνα σε έχει βρει με κάποιο παρέα) ή μέσω βιντεοκλήσης να σου δείξει τα κόλπα.Τώρα θα μου πεις και έχεις δίκιο «μεγάλος άνθρωπος είμαι θα με βλέπουν οι μικρότερες ηλικίες και θα με κοροϊδεύουν» . Θα συμφωνήσω μερικές φορές το αποτέλεσμα είναι λίγο γελοίο. Αλλά είμαι σίγουρη πως θα βρεις κονσεπτακια που σου ταιριάζουν.Γιατί να ασχοληθείς με το τικ τοκ
  1. Αρχικά ξεχνιέσαι γιατί είναι μια ευχάριστη διαδικασία.
  2. Γυμνάζεσαι χωρίς να το καταλάβεις, ένα διωρακι χώρου το έχεις στο τσεπάκι.
  3. Σε βάζει στην διαδικασία να περιποιηθείς λίγο τον εαυτό σου, αν θες.
  4. Αν δεν θες να περιποιηθείς τον εαυτό σου, έχει το καλό , συγκριτικά με το instagram, πως σε αυτό το app μπορείς να είσαι εντελώς ο εαυτος σου και μπορεί να απογειωθεί το account σου από το τίποτα. Έχει διαφορετικό αλγόριθμο από το Instagram και αυτό σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνεις σούπερ βιραλ.
  5. Αν έχεις παιδιά μπορείς να κανείς βιντεάκια μαζί τους (έχουν τρελή επιτυχία).
  6. Γίνεσαι creative που σίγουρα βοηθάει στην φάση που βρισκόμαστε.

Πολλοί λένε πως είναι το μέλλον όταν βαρεθούμε το Instagram , κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Αλλά σε νοιάζει; Εμένα προσωπικά αυτή τη στιγμή καθόλου. Δεν ξέρω τι με περιμένει. Σημασία έχει να περάσεις καλά αυτές τις μέρες, να δημιουργησεις , να χαμογελάς γιατί κάνει καλό και να γίνει η διαδικασία πιο ευχάριστη με την οικογένεια σου ή ακόμα και μόνη.Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.


DPG Network