Τα καλύτερα apps για να μη βαρεθείς στιγμή τώρα που #menoumespiti

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τα καλύτερα apps για να μη βαρεθείς στιγμή τώρα που #menoumespiti

Apps για να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου, να παίξεις, να γυμναστείς αλλά κ.α


Hello, Hello!



Από τον καναπέ του σπιτιού τον ίδιο που σας έγραφα και την προηγούμενη βδομάδα. Ψάχνω νέους τρόπους να με κρατήσω απασχολημένη.Πάλι καλά, λέω, που αυτό το περνάμε σε μια περίοδο που η τεχνολογία έχει ανθίσει και κάθε μέρα μας εμπλουτίζει με νέα πράγματα που μας διασκεδάζουν αυτές τις μέρες ή μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.



Πέρα από τα γνωστά που έχεις ήδη στο κινητό σου ή το tablet whatsapp, facebook (το λειτουργεί ακόμα κανείς;) , Instagram, Twitter, spotify κτλ μπήκαν στην ζωή μας έντονα κάποια app που ναι μεν υπήρχαν αυτά τα χρόνια αλλά δεν τους δίναμε την απαραίτητη σημασία. Πάμε λοιπόν να κάνουμε νέα downloads;



Το TIKTOK μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και μας ανεβάζει τη διάθεση με τα υπέροχα βίντεο που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε ανάλογα με το γούστο μας και την ηλικία μας. Εκτός του ότι μαθαίνουμε χορούς και μας κρατάει απασχολημένους, μας γυμνάζει χωρίς να το καταλάβουμε. (Στο προηγούμενο μου post θα μάθεις τα πάντα για αυτό)



Το NTC μιας που μιλάμε για γυμναστική είναι ένα app κατασκευασμένο από γνωστή εταιρία αθλητικών που έχει γυμναστική χωρίς όργανα που σου υπόσχεται σοβαρά αποτελέσματα. Αυτή τη περίοδο βάλανε στους free users premium features για να μας κρατήσουν fit χωρίς έξοδα.



Αν πάλι θες να χαλαρώσεις το Calm είναι εδώ να κανείς μαζί του meditation ή να σε βάλει ακόμα και για ύπνο.



Αν θες να παίξεις on line με τους φίλους σου το house party είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων, ζωγραφικής και πολλών άλλων που βλέπεις την παρέα σου και καταλήγει σε κουτσομπολιό .



Το zoom είναι στην ίδια κατηγορία απλά δεν έχει παιχνίδι. Το συγκεκριμένο app απογειώθηκε αυτές τις μέρες, είναι τέλειο για τη δουλειά σου, έχει αντικαταστήσει το Skype. Fun info : Το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου 3 εκατομμύρια άνθρωποι κατέβασαν το Zoom στο κινητό τους για πρώτη φορά. Αριθμός ρεκόρ για την εταιρία που από τον Απρίλιου του 2019 ανέβασε των αριθμό των downloads στα 59 εκατομμύρια.



Σύμφωνα με το Forbes βρέθηκε στην πρώτη θέση των δωρεάν εφαρμογών στο App Store ξεπερνώντας την Google, το WhatsApp και το TikTok. O ιδρυτής της εταιρίας Zoom, Eric Yuan έγινε ένας από τους πλουσιότερους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες αυτή τη στιγμή.



Google hang outs και google meet είναι στην ίδια κατηγορία.



Συνεχίζω με παιχνίδια αφού το coin master έκανε μια καμπάνια χρησιμοποιώντας super stars όπως την οικογένεια Καρντασιανς και την Jlo και κάπως έτσι μας έπεισαν να το κατεβάσουμε. Supermario cart , toon blast και gardenscapes homescapes ήρθαν για να μας κάνουν το μυαλό πολτό και να μην θελουμε να σηκωθούμε από τους καναπέδες για ώρες.



Και για να κλείσω μήπως θες και κάτι διατροφικό; Lifesum ! Κάνει track τις διατροφικές σου συνήθειες και τις θερμίδες. Έχει healthy συνταγές (γιατί δεν βλέπεις αρκετές στο Instagram) και πολλά προγράμματα για διατροφές.

Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.