Vicky x Parabita: H Bίκυ Σταυροπούλου μας προτρέπει να «αγκαλιάσουμε» τη μοναδικότητά μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Vicky x Parabita: H Bίκυ Σταυροπούλου μας προτρέπει να «αγκαλιάσουμε» τη μοναδικότητά μας

Μέσα από μία νέα συλλογή ρούχων που θα λατρέψεις.

«Η συλλογή αυτή προέκυψε από την ανάγκη να φοράω όμορφα και άνετα ρούχα. Η ομορφιά, άλλωστε, δεν έχει μέγεθος όπως η αγάπη δεν έχει όρια. Πίστεψε στην ομορφιά σου και αγάπησε τον εαυτό σου», τάδε έφη Βίκυ Σταυροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός συνδύασε το ταλέντο της, την αγάπη της για ζωή και τη δημιουργικότητά της με τη φινέτσα και την κομψότητα των ρούχων Parabita και δημιούργησε μαζί με το αγαπημένο, ελληνικό fashion brand την πρώτη συλλογή ρούχων «Vicky X Parabita».



CL8B5320a
CL8B7976a copy


Η νέα, φθινοπωρινή collection βασίζεται σε όλα όσα αντιπροσωπεύει η αγαπημένη ηθοποιός, στην πολυμήχανη και μπριόζα γυναίκα του σήμερα που φέρνει τον κόσμο ανάποδα για να κυνηγήσει τα όνειρα της, τον άνθρωπο με αυτοπεποίθηση που στέκεται γερά στα πόδια του δεν περιορίζεται από cliché και αντιστέκεται στα πρέπει. Ταυτόχρονα όμως και τη γυναίκα μητέρα με ενσυναίσθηση, χιούμορ και απλότητα. Η νέα capsule collection «Vicky x Parabita» ικανοποιεί τη βασική ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για άνεση και λειτουργικότητα με αέρα προσιτής πολυτέλειας.

Rock biker jackets, θηλυκά wrap φορέματα, ρομαντικά florals, αέρινες πουκαμίσες στην πιο hot μπλε απόχρωση της σεζόν, skinny άνετα παντελόνια αλλά και ψηλόμεσα σχέδια από δερματίνη, συνδυάζονται ιδανικά με τα τops από ανάγλυφο σατέν ή cozy πλεκτά και αποτελούν την επιτομή της «σύγχρονης γκαρνταρόμπας» για κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό και τις καμπύλες της. Όλα τα κομμάτια «Vicky X Parabita» έχουν την ζωντάνια και το ταπεραμέντο της Bίκυς, αλλά και την ποιότητα κατασκευής του αγαπημένου fashion brand.

H άνεση και η κομψότητα είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ρούχων και είναι και αυτό που τους δίνει την ευελιξία να φορεθούν 24 ώρες το 24άρο, σε όλες τις περιστάσεις, κάτω από πολλές και διαφορετικές συνθήκες. Στην καμπάνια της νέας collection, δια χειρός Πάνου Γιαννακόπουλου, βλέπουμε τη Βίκυ να κάνει βόλτα, να βγάζει για περίπατο τον σκύλο, να ρεμβάζει και να ξεκουράζεται σε διάφορα γραφικά σημεία του κέντρου της Αθήνας, βγάζοντας σε όλες τις φωτογραφίες την ίδια αίσθηση χαράς και αυτοπεποίθησης, την αίσθηση που σου προσφέρουν τα ρούχα της συλλογής «Vicky X Parabita». Γιατί όταν μπορείς να είσαι η πιο στυλάτη και κομψή εκδοχή του εαυτού σου, είσαι πάντοτε ευτυχισμένη!
Info: Τη συλλογή «VickyXParabita» μπορείς να τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Parabita πανελλαδικά και στο e-shop, parabita.com