Που θα πάει η Σίσσυ οεο;

Και για να χαλαρώσουμε λίγο, ας μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τις εκπομπές αυτή την εποχή.

Σίσσυ Χρηστίδου. Που θα πάει άραγε η Σίσσυ; Θα μείνει στον ALPHA; Θα πάει στο STAR; Πόσες φορές την πήραν τηλέφωνο μέχρι να κάνει το ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού; Πως θα αφήσει την Ναταλία μόνη της να είναι μες την καλή χαρά; Ποιος θα την βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση; (Σίσσυ μην γελάς)

Η Σίσσυ, είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Καταρχήν, δεν σε αγχώνει όταν την παρακολουθείς και είτε είσαι σπίτι, είτε είσαι καλεσμένη στην εκπομπή, σε σέβεται όπως και να 'χει.

Δεν θα αναφερθώ στην ομορφιά της αλλά ούτε και στο σώμα της πια (πόση γυμναστική έκανες πες μας) αλλά στο χύμα στυλ που έχει και που ταυτόχρονα δεν προσπαθεί να πουλήσει ούτε τις ατάκες τις για να συζητηθούν μετά, αλλά ούτε και τη ζωή της.

Η Σίσσυ, μ' αρέσει γιατί σε κάνει να νιώθεις πως εύκολα θα μπόρούσες να την κάνεις φίλη. Νιώθεις πως είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που θα μπορούσε άνετα να κάτσει και σπίτι της, γιατί πάνω απ' όλα της αρέσει η προσωπική της ζωή και η ηρεμία. Απλά αυτό που κάνει, το κάνει καλά και για όσο τις γίνονται προτάσεις και για όσο θα έχει δουλειά, θα ασχολείται με αυτό. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Προσωπική άποψη λοιπόν, είναι πως η Σίσσυ, θα μπορούσε να μείνει για χρόνια στην τηλεόραση και θα μπορούσε να αναλάβει και τον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας, άσχετα που η ίδια δεν ενδιαφέρεται για το αν θα είναι το πρώτο βιολί ή όχι.

Με την Ναταλία Γερμανού, το γλυκό, έδεσε, πέτυχε, γιατί και η Ναταλία δεν έχει άγχος ούτε και ανταγωνιστικότητα μέσα της και παρόλο που δύο γυναίκες ήταν παρουσιάστριες σε μία εκπομπή (σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα) τα κατάφεραν και έφεραν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Από εκεί και πέρα το αν θα συνεχιστεί μία εκπομπή ή όχι πια, δεν έχει να κάνει μόνο με τα νούμερα, στις μέρες μας, αλλά και με το κόστος. Έτσι και αλλιώς, έχουμε δει και άλλα πρόσφατα παραδείγματα που ενώ είχαν μία καλή χρονιά, δεν συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν.

Δυστυχώς ασφάλεια και δεδομένα δεν υπάρχουν και όταν υπάρχουν προτάσεις, καλό είναι να τις συζητάς. Το ίδιο φαντάζομαι πως κάνει και η ίδια.

Όλοι άλλωστε προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τα δεδομένα που έχουμε κάθε φορά...

Καλημέρα...