Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του αξέχαστου Κώστα Καρρά 43 χρόνια πριν!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του αξέχαστου Κώστα Καρρά 43 χρόνια πριν!

Το Queen θυμάται τον γοητευτικό ηθοποιό ένα χρόνο μετά τον χαμό του.

 

Ο ευρωπαϊκής ομορφιάς Κώστας Καρράς φωτογραφίζεται το καλοκαίρι του 1970 για λογαριασμό του περιοδικού ''Φαντάζιο''. Αυτή είναι η ιστορία του!


Ο Κώστας Καρράς γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1936. Ονειρεύτηκε να γίνει ηθοποιός και έτσι σπούδασε στην δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου αλλά και του Πέλου Κατσέλη από όπου αποφοίτησε το 1963. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία '' Ποια είναι η Μαργαρίτα'' στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Γιάννη Φέρτη το 1961.
Νωρίς παντρεύτηκε την συμμαθήτρια του από την σχολή του εθνικού Αγγελική Μπαρούτσου. Μαζί απέκτησαν και ένα γιο τον Βασίλη.
Ο μεγάλος σταθμός στην θεατρική του καριέρα ήταν η στενή σχέση που είχε με την Έλλη Λαμπέτη. Στο πλάι της βρέθηκε να παίζει τον Στάνλευ Κοβάλσκι στην ιστορική παράσταση ''Λεωφορείο ο πόθος'' το 1965 και έτσι να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.
Έπαιξε σημαντικούς ρόλους στο σινεμά στο πλάι της Άλικης, της Ζωής, της Τζένης, της Ρένας ,της Ειρήνης Παππά.
Σχημάτισε δικούς του θιάσους για πολλά χρόνια. Για επτά χρόνια έγινε βουλευτής. Τελειώνοντας την θητεία του στην πολιτική θα πει: Έμεινα ανεκμετάλλευτος μέσα στην Βουλή. Δυστυχώς δεν με χρησιμοποίησαν όπως θα έπρεπε. Έχανα την προσωπικότητα μου.
Έπαιξε στο πρώτο σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης ''το σπίτι με τον Φοίνικα'' με την Έρικα Μπρόγιερ το 1970 και από τα τελευταία του, το ''Πάτερ ημών'' με την Ελένη Μενεγάκη.
Τελευταία του θεατρική εμφάνιση ήταν το ''ημερολόγιο ενός τρελού'' στο θέατρο Ζήνα το 2011,Μια παράσταση που τέλειωσε άδοξα αφού έπαθε ατύχημα επάνω στην σκηνή.
Ο Κώστας Καρράς έφυγε από καρκίνο πριν ένα χρόνο, σαν σήμερα, στις 6 Μαΐου του 2012.