Πείτε αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά!

Πείτε αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά!

Γιατί τα όμορφα μαλλιά, μπορούν να μας φτιάξουν τη μέρα!

'Όταν βγαίνω από ένα χαλαρωτικό και μυρωδάτο μπάνιο, μόνο ένα πράγμα μπορεί να χαλάσει την καλή μου διάθεση : τα φριζαρισμένα μαλλιά. Πρέπει να τα ισιώνω σχεδόν κάθε φορά για να μην πετάνε και δείχνουν απεριποίητα, δράμα η κατάσταση!

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι το -απαραίτητο- ίσιωμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με τη ζέστη.

Θέλω να λούζομαι και να αφήνω τα μαλλιά μου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο!

Έτσι τα ξεκουράζω από το styling του χειμώνα, δείχνουν πιο ανάλαφρα, φυσικά και καλοκαιρινά και κερδίζω χρόνο για περισσότερες βόλτες στην πόλη! Μέχρι πρότινος αυτό ήταν ένα όνειρο... θερινής νυκτός. Όχι όμως πια...

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα προϊόν που έχει γίνει ο καλύτερός μου φίλος. Πρόκειται για τη μάσκα 3 Minute Miracle Frizz Remedy από το Aussie. Την απλώνω για λίγα λεπτά στα μυαλά μου και μετά bye-bye ατημέλητα μαλλιά και φριζάρισμα.

Κορίτσια, με το 3 Minute Miracle Frizz Remedy από το Aussie μπορούμε να έχουμε το καλοκαίρι στα μαλλιά μας χωρίς να φαίνονται σαν να έχει περάσει... καταιγίδα και τα έχει κάνει άνω κάτω.

Ψάξτε να βρείτε το δικό σας τύπο από τη σειρά 3 minute miracle του Aussie, μαζί με το Frizz Remedy κυκλοφορεί η μάσκα Reconstruction για ενυδάτωση και η μάσκα Colour Mate για αξεπέραστο χρώμα.

Αυτό το καλοκαίρι το Aussie επικεντρώνεται στη δύναμη της προσωπικής έκφρασης και δημιούργησε limited edition συσκευασίες με υπέροχα χρώματα, εμπνευσμένα από τους street artists στη Μελβούρνη.

Δοκιμάστε την Aussie Street Art Limited Edition, διαθέσιμη από τα καταστήματα Hondos Center, γεμίστε το μπάνιο σας όμορφα χρώματα και γιορτάστε μαζί μας ένα ένδοξο, βουτηγμένο στο χρώμα, μοναδικό καλοκαίρι, χωρίς... hair limits!

Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε! Θα με θυμηθείτε.