Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της εντυπωσιακής Μαίρης Χρονοπούλου 43 χρόνια πριν!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της εντυπωσιακής Μαίρης Χρονοπούλου 43 χρόνια πριν!

Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου λάνσαρε δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μια γυναίκα που μιλάει πολύ και μιλάει έξυπνα, γελάει εύκολα, θυμώνει άγρια, χαίρεται έντονα, κλαίει εύκολα. Δυναμική και υπερευαίσθητη, αφοσιωμένη και γεμάτη άγχη μπορεί να δώσει μάχη για τις ιδέες και τους φίλους της. Αγαπητή σε όλους σχεδόν. Οι φίλοι της θα σκοτωθούν και αυτοί για την Μαίρη. Έχει την καρδιά της και το σπίτι της ανοιχτό σε όποιον την πλησιάσει με αληθινή αγάπη και τιμιότητα. Βρίσκει εύκολα το κέφι της ακούγοντας τον αγαπημένο της τραγουδιστή και το χάνει ακόμα πιο εύκολα όταν διαπιστώνει ότι κάποιος δεν την συμπαθεί.
Η πιο ετοιμόλογη πρωταγωνίστρια της γενιάς της είναι ένα κράμα απλότητας και εκλεκτικότητας, κεφιού και απελπισίας που ονειρεύεται να υποταχτεί σε έναν άντρα.
Είναι ένα κορίτσι ψηλό, λυγερό με μακριά πόδια. Αδιάφορη συνήθως για την εμφάνιση της η Χρονοπούλου ξέρει να γίνεται κομψή όταν εκείνη θέλει, συχνά με απλό τρόπο.
Το 1970 βρίσκεται στο απόγειο της δόξας της. Το ''Φαντάζιο'' ζητά να την φωτογραφίσει με τα ρούχα που προτιμά. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό.
Προτιμά τα μακριά εντυπωσιακά φορέματα του Γιάννη βουρου για το θέατρο και τα σπορ ρούχα για την καθημερινή ζωή.
Η ίδια θα πει: Λούζομαι με αρώματα, τρελαίνομαι για μυρωδικά αλλά έξω από το θέατρο δεν είμαι κοκέτα.