Τι είχαν φορέσει στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν οι Ελληνίδες σταρ 46 χρόνια πριν!

Τι είχαν φορέσει στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν οι Ελληνίδες σταρ 46 χρόνια πριν!

Δείτε την Αλίκη, την Χρονοπούλου, την Σμαρούλα Γιούλη και άλλες με τα φορέματα για το ρεβεγιόν του 1967

Εβδομαδιαίο περιοδικό καλεί τις πρωταγωνίστριες να φωτογραφηθούν με τα φορέματα που θα προτιμήσουν στο ρεβεγιόν. Ας γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και για ακρίβεια στο 1967, να δούμε μέσα από τις προτιμήσεις των σταρ, της εποχής, τα φορέματα που ήταν στην μόδα.
Εννοείται πως θα εντυπωσίαζε με το λαμπερό βραδινό φόρεμα που είχε διαλέξει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για την βραδιά του ρεβεγιόν, στα χρώματα που ταίριαζαν στα ξανθά μαλλιά της.
Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε διαλέξει για εκείνο το βράδυ ένα φόρεμα στολισμένο με βαρύ κέντημα, ωραία δουλευμένο από τον σχεδιαστή Γιάννη Βούρο.
Η Σμαρούλα Γιούλη είχε εμφανιστεί κομψή, με ένα βαρύ φόρεμα που το μόνο του στολίδι ήταν τα φτερά στο γιακά και στα μανίκια του.
Η ρομαντική και γλυκιά Έλλη Φωτίου παρουσιάστηκε με ένα ωραίο φόρεμα που είχε όμως φορέσει στην παράσταση «Επικίνδυνο φορτίο» στο θέατρο «Όρβο».
Η Ελένη Χατζηαργύρη η «κυρία» του εθνικού θεάτρου είχε φωτογραφηθεί στο σπίτι της με ένα απλό αλλά ωραίο σύνολο που τόνιζε την προσωπικότητα της.
Πραγματικό κόσμημα η ολοκέντητη ζώνη που σφίγγει με χάρη την μέση της Λίλης Παπαγιάννη. Στις ίδιες αποχρώσεις η μπλούζα της που έδενε με μια βελούδινη φούστα σε ένα κομψότατο αμπιγέ σύνολο.
Η Τζένη Ρουσέα που τότε ήταν πρωταγωνίστρια στο θέατρο «Μουσούρη» είχε διαλέξει για την βραδιά του ρεβεγιόν ένα απλό μεταξωτό ζέρσεϊ που διέγραφε την όμορφη σιλουέτα της.