Η μοναδική σέξι φωτογραφία του μύθου Δημήτρη Χορν!

Η μοναδική σέξι φωτογραφία του μύθου Δημήτρη Χορν!

Ο κορυφαίος Τάκης Χορν όλο νιάτα και ομορφιά

 

Ο κορυφαίος ηθοποιός Δημήτρης Χορν γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μάρτιου του 1921. Ήταν γιος του θεατρικού συγγραφέα Παντελή Χορν. Βρίσκονταν πάντα μέσα στα θέατρα και για αυτό σε μικρή ηλικία αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε στην σχολή του εθνικού θεάτρου από την οποία αποφοίτησε το 1940. Πρώτη του εμφάνιση ήταν στην οπερέτα της λυρικής σκηνής ''Νυχτερίδα'' του Στράους. Στην συνέχεια συνεργάστηκε με την Μαρίκα Κοτοπούλη και την κυρία Κατερίνα. Θα κάνει τον πρώτο του γάμο με την Ρίτα Φιλίππου, θα σχηματίσει δικό του θίασο και στην συνέχεια θα φύγει για δυο χρόνια στο εξωτερικό. Θα συναντηθεί με ένα άλλο μύθο, παγκόσμιο, την Έντιθ Πιάφ και θα ζήσει μαζί της ένα σύντομο ειδύλλιο.
Το 1952 επιστρέφει στην Ελλάδα, γνωρίζει την Έλλη Λαμπέτη και ένα μυθικός δυνατός έρωτας γεννιέται. Η Λαμπέτη θα μείνει έγκυος αλλά θα χάσει το παιδί τους. Θα κάνουν ταινίες μαζί και θα χωρίσουν με ένταση το 1959. Χρόνια αργότερα από εγωισμό θα πει ότι η Έλλη δεν ήταν η γυναίκα της ζωής του. Στην συνέχεια ο Χορν θα κάνει θέατρο, ραδιόφωνο αλλά θα σταματήσει τον κινηματογράφο.
Το 1967 θα παντρευτεί την Άννα Γουλανδρή με την οποία θα ζήσει την απόλυτη ευτυχία μέχρι τον θάνατο εκείνης το 1988.
Μετά την δικτατορία θα γίνει γενικός διευθυντής της ΕΡΤ και μαζί με την σύζυγο του θα ιδρύσουν τον χώρο πολιτισμού, ίδρυμα Γουλανδρή - Χορν.
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του θα χτυπηθεί από την νόσο αλτσχάιμερ και θα φύγει στις 16 Ιανουαρίου το 1998.
Ήταν ο κορυφαίος ηθοποιός με γοητεία που τον έκανε ασύγκριτο και μοναδικό. Ανήκε στην ελίτ κοινωνία και οι πιο στενοί του φίλοι του ήταν ο Χατζιδάκις και ο Καραμανλής.
Βαριόταν να παίζει πολύ καιρό το ίδιο έργο. Ήταν αθυρόστομος του άρεσε πολύ να κάνει τηλεφωνικές φάρσες, έλεγε σόκιν ανέκδοτα.
Ήταν ο άνθρωπος που μας υπενθύμισε ότι ''μια ζωή την έχουμε''!


-Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Μύκονο, τέλη της δεκαετίας του 30 από την εκδότρια Ελένη Βλάχου. Στα χρόνια της αθωότητας και του ρομαντισμού με ένα σέξι Τάκη Χορν όλο νιάτα και ομορφιά.