Tα Οscars ανήκουν στις κυρίες! 11 απίστευτα πράγματα που ίσως να μη γνωρίζατε

Γωγώ Φούντα
Tα Οscars ανήκουν στις κυρίες! 11 απίστευτα πράγματα που ίσως να μη γνωρίζατε

Και μάλλον θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει, αλλά σε λίγες ώρες είναι τα Oscar! Βασικά και να μη θέλατε να το καταλάβετε δεν θα σας αφήναμε εμείς! Και όπως γίνεται κάθε χρόνο, τα αφιερώματα δίνουν και παίρνουν σχετικά με την τελετή και τους υποψηφίους, ενώ ευλαβικά σχεδόν, θυμόμαστε γκάφες, συγκινήσεις, ευτράπελα και καλές και κακές εμφανίσεις! Και αφού λοιπόν όλα αυτά τα θυμηθήκαμε, λέμε τώρα να σας ταξιδέψουμε σε φορέματα και glamorous εμφανίσεις! Ναι είναι γεγονός! Τα Oscars ανήκουν στις κυρίες και ιδίως σε αυτά που θα επιλέξουν να φορέσουν, οπότε είπαμε να ξεθάψουμε κάποιες, κουλές αλήθειες σχετικά με τις εμφανίσεις τους όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες μπορεί στο Hollywood να ακούγονται φυσιολογικές, αλλά εμάς μας προκάλεσαν πραγματικά απορία!

1. Φορέματα και μαλλιά κανονίζονται από τη στιγμή που ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διαφορετικό φόρεμα θα φορέσει κάποια που είναι υποψήφια και διαφορετικό κάποια που απλά θα βρεθεί στην τελετή! Εκτός των άλλων, δεν είναι λίγοι και οι designers οι οποίοι κρατούν κάποια κομμάτια τους, ειδικά για την μεγάλη μέρα, πριν καν τους ζητηθεί!

2. Μία star μπορεί να δοκιμάσει για ένα μόνο party περίπου 30 φορέματα, προκειμένου να βρει αυτό που της ταιριάζει! Οπότε και οι στυλίστες, κουβαλούν αμέτρητες διαφορετικές τουαλέτες, μήπως και τελευταία στιγμή η πελάτισσά τους αλλάξει γνώμη!

3. Το να εμφανιστεί μία γυναίκα στα Οscar με φόρεμα που έχει η ίδια αγοράσει είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει! Δεν ξέρουμε το γιατί, αλλά αυτό και μόνο είναι αρκετό για να γίνει... δακτυλοδεικτούμενη! Υπάρχει βέβαια και η προοπτική, ότι οι σχεδιαστές δανείζουν τα κομμάτια τους σε stars πρώτης γραμμής και αφήνουν τις... σταρλετίτσες να τα σκάνε χοντρά για τις εμφανίσεις τους! Με λίγα λόγια, η Angelina Jolie δεν θα εμφανιστεί ποτέ με δικό της φόρεμα στο κόκκινο χαλί! Όχι όμως και η Hayden Panettiere.

4. Το fitting μπορεί να πάρει μέχρι και... 4 ώρες! Σύμφωνα βέβαια με τους στυλίστες, εξαρτάται από τον celebrity και αν έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

5. Τα κοσμήματα που φορούν οι stars, δανεικά κι αυτά, καταφθάνουν στον προορισμό τους, συνοδευόμενα από ειδική φρουρά! Μάλιστα, ο σωματοφύλακας, συντροφεύει τη celebrity ακόμα και στο κόκκινο χαλί! Μιλάμε για οργάνωση!

6. Οι stars απαγορεύεται να φορέσουν τα δικά τους εσώρουχα γι΄αυτό και πάντα το βρακάκι πάει σετ με το φόρεμα! Επίσης όλες χρησιμοποιούν... κάλυμμα θηλών! Είναι μεγάλο φάουλ του στυλίστα, να μην έχει το εξάρτημα αυτό!

7. Οι ουρές είναι το απόλυτο must! Μπορεί λοιπόν εμάς να μας φαίνεται too much, αλλά celebrity χωρίς ουρά είναι σαν... ζαμπόν δίχως λιπαρά!

8. Αν νομίζατε ότι οι stars καλύπτονται από τη κορυφή μέχρι τα νύχια με ταινία διπλής όψεως προκειμένου να μην κουνιέται τίποτα, κάνετε τεράστιο λάθος! Ναι κάποιες φορές, εννοείται ότι τη χρησιμοποιούν, αλλά όπως λένε και οι στυλίστες, μετά την τελετή ακολουθούν τα πάρτι, και οι πελάτισσες προτιμούν να είναι άνετες παρά... εντυπωσιακές! Η Jennifer Lawrence πάμε στοίχημα πως είναι μία από αυτές!

9. Οι στυλίστες συνήθως περπατούν στο κόκκινο χαλί μαζί με τις πελάτισσές τους! Δεν θα τους δείτε φυσικά ποτέ αγκαζέ με την εκάστοτε, αλλά αν κοιτάξετε κάπου προς τα πίσω, θα δείτε έναν πανικόβλητο να της φτιάχνει την ουρά, τα μαλλιά και ότι άλλο βρει εκείνη τη στιγμή!

10. Η λιμουζίνα δεν είναι πολυτέλεια, είναι απλά απαραίτητη! Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι εκείνο το λεπτό, που η star θα βγει από το αυτοκίνητο και θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί, και απλά όλα θα πρέπει να είναι τέλεια! Οπότε καμία δεν θα ήθελε να καταφτάσει με... παπί!

11. Τα μαλλιά και το make up, παίρνουν γύρω στις 2 ώρες! Αυτό δεν μας φαίνεται υπερβολικό, αν σκεφτεί κανείς ότι μία ελληνίδα νύφη προετοιμάζεται όλη... μέρα!