Ουάου! Η μάχη της καλοντυμένης: Δείτε τις πραγματικές νικήτριες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Ουάου! Η μάχη της καλοντυμένης: Δείτε τις πραγματικές νικήτριες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Η υψηλή ραπτική συνάντησε τις πιο λαμπερές stars του Hollywood και το θέαμα ήταν απλά εντυπωσιακό. Δείτε τις!

Η μεγαλύτερη βραδιά της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας έριξε αυλαία. Η 86η απονομή με παρουσιάστρια την κωμική ηθοποιό Ellen De Generes σημαδεύτηκε από την τέταρτη αποτυχία του Leonardo Di Caprio να κερδίσει τον Α' αντρικό ρόλο, την εντυπωσιακή πτώση της Jennifer Lawrence, που για δεύτερη συνεχόμενη φορά πατάει το φόρεμά της και ένα απίστευτο selfie δια χειρός Bradley Cooper, στην οποία συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μεγάλης οθόνης.

Αυτά ήταν όσα πρέπει να θυμάστε από το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς και τα όσα συνέβησαν μέσα στο εκπληκτικο Dolby Theatre, όπου και πραγματοποιήθηκε η λαμπερή τελετή.

Μετά από αυτό το σύντομο preview της βραδιάς, ας περάσουμε γρήγορα (γιατί ξέρουμε πόσο λατρεύετε τη μόδα) στο κόκκινο χαλί, εκεί δηλαδή όπου δόθηκε σκληρή μάχη στήθος με στήθος για την πιο κομψή παρουσία των Βραβείων της Ακαδημίας. Οι στιλίστες των περιοδικών και τα sites να ανακοίνωσαν τις πραγματικές νικήτριες της χτεσινής βραδιάς κι εμείς δεν θα διαφωνήσουμε με καμία από τις φετινές επιλογές.

Σαν μια γενική διαπίστωση το χαρακτηριστικό της βραδιάς -κατά τη γνώμη μας- ήταν σίγουρα η ατολμία και η έλλειψη φαντασίας, γεγονός που αυτόματα αποκλείει τις βροντερές στιλιστικές αποτυχίες. Οι κυρίες πήγαν στα σίγουρα χωρίς πολλές κορδέλες, εντυπωσιακές ουρές, περίεργα σχέδια και τεράστιες cake φούστες!

Οι Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Lupita Nyong'o και Amy Adams ήταν οι κυρίες που κατά γενική ομολογία κέρδισαν τις εντυπώσεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η Angelina Jolie στο πλάι του Brad Pitt έκανε τα φλας να αστράψουν με δημιουργία Elie Saab, όπως και η Charlize Thenon που εμφανίστηκε με εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα Dior.
Μία ξεχωριστή εμφάνιση πραγματοποίησε η Naomi Watss που μας ξάφνιασε ευχάριστα με την μίνιμαλ επιλογή ενός Calvin Klein φορέματος, το οποίο με το σωστό styling και μακιγιάζ απογείωσε το στιλ της.
Η πρωτοεμφανιζόμενη της βραδιάς, η Lupita Nyong'o από την Κένυα, ξετρέλανε τους ανθρώπους της μόδας με τη μπλε δημιουργία Prada, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη και όπως είπε η ίδια το χρώμα της θυμίζει τον ουρανό στο Ναϊρόμπι.

Τα περισσότερα φλας πάντως άναψαν για την αγαπημένη Jennifer Lawrence, όχι μόνο για την πορτοκαλί - κόκκινη Dior τουαλέτα της, αλλά και γιατί την πάτησε στο κόκκινο χαλί με αποτέλεσμα να πέσει μπροστά στους -ετοιμοπόλεμους για τέτοιες στιγμές- φωτογράφους!

Δείτε όλες τις κυρίες που κατέκτησαν μια ξεχωριστή θέση στο κόκκινο χαλί της 86η απονομής.

Διαβάστε ακόμη:

Tα Οscars ανήκουν στις κυρίες! 11 απίστευτα πράγματα που ίσως να μη γνωρίζατε