Όσκαρ 2014: Το συγκινητικό βίντεο για τον χαμό των Paul Walker και Philip Seymour

Όσκαρ 2014: Το συγκινητικό βίντεο για τον χαμό των Paul Walker και Philip Seymour

Δείτε πως αποχαιρέτησαν στα Oscar αυτούς που έφυγαν νωρίς

Φέτος ήταν μια ιδιαίτερα φορτισμένη χρονιά για το Hollywood μιας και σημαδεύτηκε απο τον άδικο χαμό μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου. Η είδηση ότι ο Paul Walker απανθρακώθηκε μέσα σε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο έκανε το γύρο του κόσμου σκορπίζοντας θλίψη τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Λίγους μήνες αργότερα άλλη μια είδηση ήρθε να συγκλονίσει το Hollywood. Ο ξαφνικός χαμός του Οσκαρικού ηθοποιού Philip Seymour Hoffman από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, με απίθανο ήθος και μοναδικό υποκριτικό ταλέντο σημάδεψε φέτος με την απουσία του τα Oscar.

Όπως ήταν φυσικό η Ακαδημία δεν έμεινε ασυγκίνητη και αφιέρωσε την βραδιά σε εκείνους που έφυγαν νωρίς. Στις οθόνες του Dolby Theater προβλήθηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα βλέποντας αρχικά τον πρωταγωνιστή του Fast & Furious, μεταξύ άλλων ανθρώπων του κινηματογράφου που "έφυγαν" από την ζωή ενώ το βίντεο ολοκληρώθηκε με την εικόνα του Philip Seymour Hoffman. Ακριβώς εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε στη σκηνή η Bette Middler ερμηνεύοντας το Wild Beneath My Wings προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στους παρευρισκομένους.

Δείτε το video...