Όσκαρ 2014: Ποια διάσημη έδωσε άνιση μάχη για να μπει στη selfie της DeGeneres

Όσκαρ 2014: Ποια διάσημη έδωσε άνιση μάχη για να μπει στη selfie της DeGeneres

Απέτυχε... λόγω ύψους!

Με εκατομμύρια retweets η selfie της Ellen DeGeneres’ από τα Oscars στο Twitter είναι πια το πιο διάσημο tweet και selfie ever. Mία φωτογραφία με την αφρόκρεμα των Όσκαρ να ποζάρει γελώντας λίγο πριν την απονομή. Τυχεροί όλοι τους, μιας και θα θυμούνται για διάφορους λόγους αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τη Liza Minnelli.

Η φωτογραφία της Ellen για την 86η απονομή είχε σε πρώτη μούρη τους Jared Leto, Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt, Lupita Nyong’o, Peter Nyong’o και Angelina Jolie. Τα 2.4εκ. retweets – έριξαν την εφαρμογή για λίγη ώρα.

Δεν πόζαραν μόνο αυτοί όμως στην φωτογραφία που τράβηξε ο Bradley Cooper – μαζί τους και πίσω-πίσω ήταν η Liza, που πάσχιζε να βρει άνοιγμα σκαρφαλώνοντας σε πλάτες στις μύτες των ποδιών της με το μπλε της μεταξωτό παντελονοφόρεμα. Η 67χρονη απελπισμένη κάθισε κάτω λίγο μετά. Φυσικά, κάποιοι πίσω από εκείνη, απαθανάτισαν τη στιγμή που με τίποτα δεν θα ήθελε να θυμάται... Ιδού.

ad 128795239

Διαβάστε ακόμη:

H τεράστια γκάφα της Ellen DeGeneres στα backstage!

Προσπάθησαν αλλά απογοήτευσαν!Οι κακοντυμένες stars των Όσκαρ που θέλουμε να ξεχάσουμε