Όσκαρ 2014: Όταν η Ellen DeGeneres ξέχασε τους τρόπους της και προσέβαλε την Liza Minelli

Όσκαρ 2014: Όταν η Ellen DeGeneres ξέχασε τους τρόπους της και προσέβαλε την Liza Minelli

Ένα αστείο επί σκηνής, στο οποίο όμως κανείς δεν γέλασε.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την iconic παρουσία της Liza Minelli, τόσα χρόνια σε κινηματογράφο, θέατρο, μιούζικαλ και κάθε είδους performance, ακόμη και στη μόδα. Σαφώς έχει βάλει κι αυτή το λιθαράκι της και διόλου ευκαταφρόνητο.

Τα χρόνια περνούν όμως και καλό είναι να ξέρει κανείς να σταματά ή έστω να συνειδητοποιεί πως δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν 40 και βάλε χρόνια πριν.

Δεν έφτανε η περασμένη ηλικία, η Ellen Degeneres θέλοντας να σημειώσει την παρουσία της Liza στην αίθουσα της απονομής έκανε άλλη μία γκάφα. Όχι ότι το κοινό δε γέλασε καθότι κάποιος που στάζει λίγο φαρμάκι θα το χαρακτήριζε άκρως πετυχημένο, όχι ότι δεν το έχει παρακάνει η Liza με τις πλαστικές, κάποια πράγματα όμως δεν λέγονται.

liza-minnelliv1

"Πολύ καλή δουλειά κύριε! Ειλικρινά είναι η πιο πετυχημένη μίμηση της Liza Minelli που έχω δει ποτέ"! είπε η Ellen στην αειθαλή σταρ κάνοντάς τη να της γυρίσει το μάτι και να βγάλει τη γλώσσα της. Και τι να κάνει που η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω της; Πάλι καλά!

Με λίγα λόγια, η Ellen αποκάλεσε τη Liza κακάκτυπο του εαυτού της και drag queen. Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα, θέλοντας η Liza να μπει στη selfie έμεινε απ' έξω, λόγω ύψους! Μα κι εσύ βρε Liza, κανείς δε ρίχνει τα μούτρα του μετά από τέτοια προσβολή!

Εν τέλει η Ellen πήγε μία ώρα μετά και έβγαλε μία selfie της κακιάς ώρας με τη Liza για να το κουκουλώσει. Καμία τους φυσικά δεν ξετρελάθηκε...

Διαβάστε ακόμη:

H τεράστια γκάφα της Ellen DeGeneres στα backstage!

Προσπάθησαν αλλά απογοήτευσαν!Οι κακοντυμένες stars των Όσκαρ που θέλουμε να ξεχάσουμε