Το πιο εύκολο τρικ για να ανακουφίσετε άμεσα την επιδερμίδα σας μετά από έκθεση στον ήλιο!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το πιο εύκολο τρικ για να ανακουφίσετε άμεσα την επιδερμίδα σας μετά από έκθεση στον ήλιο!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει πώς μπορούμε πανεύκολα να ανακουφίσουμε το δέρμα μας από ερεθισμούς που οφείλονται σε έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, μόνες, σε χρόνο dt!

Φίλες μου καλωσήρθατε στα "Beauty Home Videos" και στο "Do It Yourself by Ismini" project του Queen.gr.

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω πώς μπορείτε πολύ απλά και εύκολα, με υλικά που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας, να φτιάξετε τη δική σας "θεραπευτική" κρέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Το μίγμα αυτό απορροφά τον ερεθισμό και το τσούξιμο που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και ανακουφίζει άμεσα το δέρμα σας!

Ακολουθήστε τις οδηγίες του βίντεο βήμα-βήμα, τοποθετήστε σε στεγνό δέρμα, αφήστε για μερικές ώρες και ξεβγάλτε! Για καλύτερα αποτελέσματα, σας προτείνω να έχετε τοποθετήσει τα υλικά στο ψυγείο μερικές ώρες πριν την παρασκευή του μίγματος. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Μοιραστείτε κι εσείς μαζί μου τις δικές σας απορίες σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης, γράφοντάς μου σε Facebook, Instagram και Twitter, με το hashtag #DIYbyIsmini, κι εγώ θα προσπαθήσω να σας τις λύσω όλες σε επόμενα βίντεο!

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη,γεια σας φίλες μου!

Credits: Dim Vergis photography

Beauty Home Videos #21: The easiest and most effective, homemade, after-sun remedy cream! from Queen on Vimeo.