Just Like That: Αμηχανία στους fan της σειράς! Η Carrie Bradshaw πάσχει από άνοια;

Πατούλια Κατερίνα
Just Like That: Αμηχανία στους fan της σειράς! Η Carrie Bradshaw πάσχει από άνοια;

Οι fans εντόπισαν σημάδια για την κατάσταση υγείας της Carrie Bradshaw - Γιατί ο Big έβαλε στη διαθήκη του την πρώην σύζυγό του Natasha.

Κι ενώ οι fans της σειράς Just Like That ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από τον θάνατο του Mr Big, άλλο ένα περιστατικό έρχεται να προβληματίσει το κοινό, αυτή τη φορά με τη στάση της Carrie Bradshaw.

Κι εκεί που όλοι περίμεναν πως η πιο δυνατή σκηνή του τρίτου επεισοδίου θα ήταν η μεγάλη συνάντηση της Carrie Bradshaw με την πρώην σύζυγο του Mr Big, Natasha, ένα άλλο γεγονός απασχολεί αυτή τη στιγμή τους fans στο διαδίκτυο και προβληματίζει! Τι έχει η Carrie; Μήπως τελικά δεν είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Mr Big αλλά ...πάσχει από άνοια;

Μετά τον θάνατο του Big ήρθε η ώρα για τη διαθήκη!

Και η διαθήκη έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη για την Carrie η οποία άκουσε πως ο John, ο πολυαγαπημένος της σύζυγος άφησε ένα ολόκληρο εκατομμύριο στην πρώην σύζυγό του Natasha Naginsky.

Η επική εκείνη ιστορία της σειράς Sex and the City στην οποία ο Big, όντας παντρεμένος με τη Natasha έχει παράνομο δεσμό με την Carrie ενώ εκείνη είναι σε σχέση με τον Aidan, είναι από τις πιο σημαντικές στην ιστορία του SATC. Ο τρόπος με τον οποίο η Natasha ήρθε τότε αντιμέτωπη με την Carrie, με τις δύο γυναίκες να φτάνουν στο νοσοκομείο, είχε φέρει τον τότε οριστικό χωρισμό της Bradshaw με τον Big με την αξεπέραστη ατάκα:
«You and I are so over we need a new word for it», δηλαδή, εμείς οι δυο έχουμε τελειώσει τόσο που χρειαζόμαστε μια νέα λέξη γι’ αυτό.



Επιστροφή στο σοκ της Carrie:

Μην μπορώντας να καταλάβει γιατί η Natasha είναι μέρος της διαθήκης του συζύγου της, η Carrie ψάχνει τρόπο να μπει στο λάπτοπ του Big

«Είμαι απλά μία από τις συζύγους ποτ ο Big φρόντισε να εξασφαλίσει; Γιατί είναι στην διαθήκη;Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Big έφυγε και η Natasha επέστρεψε», τονίζει η Carrie η οποία εξομολογείται στη Miranda πως δεν μπορεί να μένει πια στη σουίτα που μοιραζόταν με τον Big μιας και είναι στοιχειωμένη από εκείνον.

cattrall parker

Just Like That... Η Kim Cattrall επιτέλους αντέδρασε στο reboot του Sex and the City

Carrie vs Natasha:

Στο υπόλοιπο επεισόδιο, πέρα από το πρόβλημα αλκοολισμού που ταλαιπωρεί όπως φαίνεται την Miranda και την κρίση ταυτότητας της Rose, της μικρής κόρης της Charlotte, η Carrie κυνηγά την Natasha.

Πρώτα στα social media, με την Natasha να την μπλοκάρει κι έπειτα δια ζώσης, σε ένα κυνήγι για να μάθει τι επιτέλους είχε συμβεί μεταξύ των δύο πρώην συζύγων.


https://www.instagram.com/p/CXgv4tdp4nX

Τελικά η Bradshaw πέφτει τυχαία πάνω στην Natasha στην τουαλέτα ενός καφέ και ο διάλογος δίνει το τέλος που χρειάζεται στις δύο γυναίκες:

Η Natasha παραδέχεται πως ποτέ δεν κατάλαβε γιατί ο Big την παντρεύτηκε ενώ ακόμα αγαπούσε την Carrie ενώ της αποκαλύπτει πως δεν γνωρίζει γιατί είναι μέρος της διαθήκης του μιας και οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ μετά τον χωρισμό τους, ενώ η πρώην του Big αποκαλύπτει πως είναι ευτυχισμένη μαμά δύο παιδιών.

Η Carrie καταλαβαίνει πως αυτό το εκατομμύριο στη διαθήκη είναι όπως φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο ο Big ήθελε να πει τη δική του συγνώμη για την παράνομη σχέση ενώ ήταν παντρεμένος με την Natasha.

Πάσχει η Carrie από άνοια;

Το δεύτερο επεισόδιο του Just Like That, ακόμα πάντως προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Ενώ όλοι ασχολήθηκαν αρχικά με την παράλειψη της Carrie να καλέσει το 166 για να σώσει τον Big, ¨ενα άλλο ερώτημα πλανάται στους fans. Πάσχει η Carrie από άνοια;

Όταν μετά τον θάνατο του Big, η Carrie ξυπνά μαζί με την Miranda κι εκείνη της ζητά τον καφέ, η Carrie απαντά πως είναι στο ψυγείο. Λίγο αργότερα η Carrie δεν θυμάται καν τι είπε πριν λίγα λεπτά η φίλη της πως θα φτιάξει.



Oι φανς της σειράς τονίζουν πως ένα από τα συμπτώματα της άνοιας είναι η τοποθέτησης αντικειμένων σε παράξενα σημεία. Είναι πιθανό βέβαια, η Bradshaw απλά να ήταν σε σύγχιση από την αϋπνία και τον θάνατο του έρωτα της ζωής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Η Kristin Davis αποστομώνει όσους την κριτικάρουν ως γυναίκα: «Ελάτε εδώ και κάντε το καλύτερα»

And Just Like That... Mega spoiler για την Carrie και τον Mr. Big (μεγάλη ανατροπή στο 1ο επεισόδιο)

And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big