Μαντινάδα με άρωμα Σασμού για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου

Μαντινάδα με άρωμα Σασμού για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου γίνεται σήμερα 37 ετών και η Θοδώρα από τον Σασμό έγραψε μαντινάδα για τα μάτια της… μόνο.

Πρωτομαγιά σήμερα και η Κατερίνα Καινούργιου έχει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του ALPHA αποφάσισε να ταξιδέψει στο Παρίσι με δύο παιδικές της φίλες και να γιορτάσει στην πόλη που αγαπά περισσότερο από κάθε άλλη τα γενέθλιά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από το πρωί οι ευχές για τα γενέθλια της Κατερίνας διαδέχονται η μία την άλλη και το Instagram έχει πάρει «φωτιά». Μία ήταν, όμως, αυτή που ξεχώρισε και είχε άρωμα… Σασμού.

Κατερίνα Καινούργιου: Η Δανάη Παππά στο πλευρό της - Η τρυφερή αφιέρωση για τον έρωτα που χάθηκε

Η ευχή της Δανάης Παππά στην Κατερίνα Καινούργιου

Τους τελευταίους μήνες η Δανάη Παππά και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν γίνει αχώριστες φίλες. Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν σε bars και νυχτερινά μαγαζιά, απολαμβάνουν τον καφέ τους, αλλά πραγματοποιούν και ταξίδια παρέα.

mantinada_katken.jpg

Έχοντας, λοιπόν, μια τόσο στενή φιλική σχέση δεν γινόταν παρά να ευχηθεί η Δανάη στη φίλη της, Κατερίνα. Η ηθοποιός, ωστόσο, δεν έδωσε μια απλή, τυπική ευχή στην παρουσιάστρια του ALPHA, αλλά της χάρισε μια ευχή που είχε άρωμα Κρήτης.

Η Θοδώρα από τον Σασμό, λοιπόν, ευχήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα γενέθλιά της ανεβάζοντας σε Insta Story ένα κολάζ με φωτογραφίες τους από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιταλία και γράφοντας: «Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σου πούνε εγώ απλά σου εύχομαι αληθινές να βγούνε».

Ο απολογισμός της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή τα γενέθλιά της

«Είναι η πρώτη μέρα της νέας γενεθλιακής χρονιάς μου… 🎂 Κάθε «χρόνια πολλά» είναι ένα εφαλτήριο για μια δυναμική εκκίνηση στη νέα μου ζωή. Η ημέρα των γενεθλίων μου είναι και η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Κι όπως όλες οι γιορτές, τα γενέθλιά μας είναι οι άνθρωποί μας. Εκείνοι που μας αγαπούν κι ομορφαίνουν τη ζωή μας. Εκείνοι που μας γεμίζουν με ευχές κι εκείνοι που νοσταλγούμε. Εκείνοι που έστω και καθυστερημένα μας χάρισαν ένα χαμόγελο… Εκείνοι που ξέρουμε ότι ήθελαν να μας ευχηθούν, αλλά δεν τόλμησαν… η κι εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας 🥲(παππού μου λείπεις πολύ…)», έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας τον απολογισμό της με αφορμή τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CdA2hCPocsp

Και πρόσθεσε: «Γεννήθηκα λοιπόν σαν σήμερα και βλέπω τη μέρα αυτή κάθε χρόνο, σαν υπενθύμιση για να εκτιμώ το δώρο της ζωής. Είμαι κάθε χρόνο εδώ υγιής, δυνατή και γεμάτη από όρεξη για να ζήσω ακόμη περισσότερα… Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει τόσο, που η ευχή μου στην τούρτα κάθε χρόνο παραμένει η ίδια. Να μεγαλώνω! (Ίσως και ν' αποκτήσω κι ένα παιδάκι… ποιος ξέρει;☺️). Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες κ υπέροχες ευχές σας… Σας αγαπώ πολύ και σας χρωστάω πολλά… σε σας τα χρωστάω όλα !♥️🙏🏻Καλό μηνα σε όλους 🙏🏻✨».

Το πρόσφατο ταξίδι Παππά-Καινούργιου στην Τοσκάνη

Στις αρχές Μαρτίου η Δανάη Παππά με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Ιταλία και όλοι μαζί απόλαυσαν μερικές μέρες ξεκούρασης μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CauZWD7obj7

Τα δυο κορίτσια δοκίμασαν τοπικά κρασιά, φωτογραφήθηκαν στα υπέροχα τοπία της Τοσκάνης και δημιούργησαν μαζί υπέροχες αναμνήσεις.