6 διάσημες γυναίκες που «έσπασαν» το ταμπού των αισθητικών επεμβάσεων μιλώντας «ανοιχτά»

6 διάσημες γυναίκες που «έσπασαν» το ταμπού των αισθητικών επεμβάσεων μιλώντας «ανοιχτά»
Instagram

Οι γυναίκες της showbiz που παραδέχθηκαν αλλαγές που έκαναν στην εμφάνισή τους. 

Χωρίς ταμπού! Οι διάσημες Ελληνίδες μιλούν για τις ασιθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει χωρίς να κρύβονται.

Η Άννα Κουρή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και την αντίδραση του πατέρα της. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην άγνωστη αισθητική επέμβαση που είχε κάνει στο παρελθόν, διορθώνοντας τα αυτιά της.

«Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε για 2 χρόνια, όταν είπα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Μου έκοψε και την καλημέρα. Μου είχαν προτείνει να κάνω μια προκλητική φωτογράφιση και μου φάνηκε αστείο. Δεν ήθελα να πάθει εγκεφαλικό ο μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά η 56χρονη.

Για το bullying που έχει δεχτεί στον χώρο η Άννα Κουρή παραδέχθηκε: «Παλιά δυστυχώς το bullying ήταν μες στη δουλειά, έχει τύχει να περάσω δύσκολα και απείλησα να φύγω».

H γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χρόνο που περνάει και τις αισθητικές επεμβάσεις τονίζοντας: «Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις κάθε χρόνο και κάτι να αλλοιώνεται πάνω σου, λες είμαι σε αυτή την ηλικία και ζω. Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου, ακόμη είναι πεταχτά».

Tα 5 ΤikTok home videos της Ελένης Φουρέιρα που μαρτυρούν πώς θα επανέλθει στα κιλά μετά τη γέννα

Ελένη Φουρέιρα

Η 35χρονη τραγουδίστρια έχει μιλήσει ακομπλεξάριστα για την αλλαγή στην εμφάνισή της δηλώνοντας: «Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

https://www.instagram.com/p/ChzgkROK6ai

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ΟΚ, πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος της, το οποίο και άλλαξε εντελώς την εικόνα της.

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω. Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν το έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Έχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια», παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CpBEkT3Npql

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ομολογήσει πως έκανε την πρώτη πλαστική επέμβαση σε ηλικία 17 ετών, διορθώνοντας τη μύτη και αργότερα το στήθος της.

https://www.instagram.com/p/CpDV1gHIXqY

«Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος, και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Μαρία Μπακοδήμου

Μέσα από παλαιότερη εκπομπή της η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της και έκανε νήματα.

https://www.instagram.com/p/Co1ZKZOoUKg

«Κανένα μποτοξάκι που και που θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε», έχει τονίσει η Μαρία Μπακοδήμου.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει μια αξέχαστη εμφάνιση με ροζ cupcakes στο στήθος, στην πασαρέλα του MadWalk 2012. Η ίδια είχε δηλώσει λίγο αργότερα: «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω».

Πηγή κεντρικής: ndp