Άλλο ένα διαζύγιο για το Χόλιγουντ: Η Tori Spelling χωρίζει μετά από 18 χρόνια

Άλλο ένα διαζύγιο για το Χόλιγουντ: Η Tori Spelling χωρίζει μετά από 18 χρόνια

Η Tori Spelling παίρνει διαζύγιο από τον Dean McDermott μετά από 18 χρόνια και πέντε παιδιά.

Η Tori Spelling και ο Dean McDermott τραβούν χωριστούς δρόμους και το Χόλιγουντ βλέπει ένα ακόμα ζευγάρι να χωρίζει.

Tori Spelling και Dean McDermott χωριστά

Ο Dean McDermott ανακοίνωσε τον χωρισμό τους το Σάββατο, μετά από προηγούμενες αναφορές ότι αυτός και η Tori Spelling είχαν χωρίσει.

Ξανά στο νοσοκομείο η Tori Spelling και τα παιδιά της μετά από έκθεση σε μούχλα

"Με μεγάλη θλίψη και πάρα πολύ βαριά καρδιά, μετά από 18 χρόνια μαζί και 5 καταπληκτικά παιδιά, η Tori Spelling και εγώ αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους και να ξεκινήσουμε ένα νέο δικό μας ταξίδι", έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram η οποία πλέον έχει διαγραφεί (όπως μας λένε το New York Post).

"Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί ως στοργικοί γονείς και θα καθοδηγήσουμε και θα αγαπήσουμε τα παιδιά μας μέσα από αυτή τη δύσκολη στιγμή", συνέχισε ο Dean. "Ζητάμε από όλους σας να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, καθώς αξιοποιούμε αυτό το διάστημα για να περιβάλλουμε την οικογένειά μας με αγάπη και να δουλέψουμε για να το ξεπεράσουμε. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας".

https://www.instagram.com/p/CthUJ6kpPwh/

Η 50χρονη Tori Spelling και ο 56χρονος Dean McDermott παντρεύτηκαν το 2006 και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: Liam, Stella, Hattie, Finn και Beau.

Ο Dean McDermott έχει επίσης έναν γιο ονόματι Jack από προηγούμενη σχέση.

Τι είναι η ημιπληγική ημικρανία με την οποία διαγνώστηκε η 14χρονη κόρη της Tori Spelling

Δεν δόθηκε κανένας επίσημος λόγος για τον χωρισμό τους, αλλά ακολούθησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι δυο τους "πάλευαν" ως ζευγάρι. Μια πηγή δήλωσε στο People ότι "ένα μέρος της σχέσης τους δεν αποκαταστάθηκε ποτέ πλήρως", αφού ο Dean παραδέχτηκε ότι απάτησε την Tori το 2014.

"Ο Dean έχει πιαστεί σε τόσα πολλά ψέματα και απιστίες όλα αυτά τα χρόνια και η Tori απλά το έχει ξεπεράσει", δήλωσε μια άλλη πηγή στο Entertainment Tonight. "Ο Dean δεν θέλει να πάρει διαζύγιο για οικονομικούς λόγους και η Tori δεν το θέλει για το καλό της οικογένειάς τους". Έτσι "προσπαθούν να βρουν τα επόμενα βήματα" αναφέρει η πηγή.

Η Tori Spelling αποκαλύπτει το bullying που δέχτηκαν τα παιδιά της την πρώτη μέρα στο σχολείο