Η Jamie Lee Curtis συγχαίρει την «κόρη» Lindsay Lohan και χαίρεται που είναι περήφανη «γιαγιά»

Η Jamie Lee Curtis συγχαίρει την «κόρη» Lindsay Lohan και χαίρεται που είναι περήφανη «γιαγιά»

Η Jamie Lee Curtis λατρεύει που έγινε "κινηματογραφική γιαγιά" μετά τον τοκετό της Lindsay Lohan και το μοιράζεται παντού.

Η Jamie Lee Curtis είναι πλέον μια περήφανη «γιαγιά», κινηματογραφική έστω. Αλλά για την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, μικρής σημασίας είναι το πραγματική ή όχι, γι' αυτό και μοιράστηκε τα συγχαρητήριά της για την παλιά συμπρωταγωνίστριά της στο "Freaky Friday" Lindsay Lohan που καλωσόρισε το πρώτο της παιδί.

Δύο νέα ρεκόρ σπάει η Taylor Swift και γράφει ιστορία

Η Jamie Lee Curtis γιορτάζει μια Magic Monday για την Lindsay Lohan

Magic Monday και όχι Freaky Friday για την Jamie Lee Curtis, η οποία έστειλε πρόσφατα στην Lindsay Lohan ένα γλυκό συγχαρητήριο μήνυμα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Την Δευτέρα, ένας εκπρόσωπος της Lohan δήλωσε στο "Good Morning America" σε μια δήλωση ότι η Lohan και ο σύζυγός της Bader Shammas " καλωσόρισαν έναν όμορφο, υγιή γιο που ονομάζεται Luai".

Μετά την ανακοίνωση, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία της με την «κινηματογραφική της κόρη», δίνοντας τις ευχές της για συγχαρητήρια.

https://www.instagram.com/p/Cu0EFKmyvdO/

"ΜΑΓΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! Η κινηματογραφική μου κόρη μόλις με έκανε κινηματογραφική γιαγιά", έγραψε στη λεζάντα. "Ευλογίες στην Lindsay και τον Bader για τη γέννηση του Luai"!

Oscars 2023: Η Jamie Lee Curtis πήρε το πρώτο Όσκαρ αλλά η Angela Basset δεν φάνηκε τόσο χαρούμενη

Όταν η Lindsay Lohan έγινε επίσημα μαμά

Τα νέα ήρθαν από επίσημο εκπρόσωπο της 37χρονης ηθοποιού του "Mean Girls", που την Δευτέρα δήλωσε στην εκπομπή "Good Morning America" ότι η Lohan και ο σύζυγός της Bader Shammas "καλωσόρισαν έναν όμορφο, υγιή γιο με το όνομα Luai".

"Η οικογένεια πετάει στα σύννεφα από αγάπη", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος." Η Lohan ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο, μοιράζοντας μια ανάρτηση στο Instagram με τη φωτογραφία μιας βρεφικής μπλούζας που έγραφε "coming soon".

https://www.instagram.com/p/Cpxs02Qhs_S/

"Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!" έγραφε στη λεζάντα.

Τότε, ο εκπρόσωπος της Lohan επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα στο "Good Morning America", λέγοντας ότι η ηθοποιός ήταν "πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το νέο κεφάλαιο".

Η πρωταγωνίστρια του "Parent Trap" και ο Shammas αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2021 και εκείνη τον ανέφερε ως "σύζυγό" της σε μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο του 2022.

https://www.instagram.com/p/CbqejLxKTfo/

Το Freaky reunion που όλοι περιμένουμε

Η Lindsay Lohan και η Jamie Lee Curits πρωταγωνίστησαν ως μητέρα και κόρη στο "Freaky Friday" του 2003. Οι δύο πρωταγωνίστριες της fan-favorite κωμωδίας, εκτός από το ότι είχαν και οι δύο εκφράσει το ενδιαφέρον τους να επιστρέψουν, τον Μάιο μάθαμε ότι μπήκαν επισήμως σε συζητήσεις για να επαναλάβουν τους εμβληματικούς τους ρόλους σε μια συνέχεια του αγαπημένου "Freaky Friday" (ελλ. τίτλος: Απίστευτη Παρασκευή).

Είναι επίσημο: Το Freaky Friday 2 θα έχει το freaky reunion που ζητάμε τόσα χρόνια

Με την Disney να ηγείται του εγχειρήματος και την Elyse Hollander να γράφει το σενάριο, φαίνεται ότι τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί για μια πολυαναμενόμενη επανένωση. Η πρωτότυπη ταινία του 2003, σε σκηνοθεσία του Mark Waters, κατέκτησε τις καρδιές σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας εισπράξεις άνω των 160 εκατομμυρίων δολαρίων και αποτελώντας την πιο ποπ εκδοχή του διαχρονικού μυθιστορήματος της Mary Rodgers του 1972.