Trend alert: Αυτό το σχήμα νυχιών είναι τάση το 2023 και θα σε κάνει να ξεχάσεις το αμυγδαλωτό

Μαρία Ροδίτη
Trend alert: Αυτό το σχήμα νυχιών είναι τάση το 2023 και θα σε κάνει να ξεχάσεις το αμυγδαλωτό

Άσε τα αμυγδαλωτά νύχια για λίγο αργότερα και δοκίμασε τη μεγαλύτερη τάση που κάνει χαμό στο Instagram τελευταία.

Με μια «βόλτα» στο Instagram και στα accounts των διασημότερων nail artists θα δεις πολλά και διαφορετικά σχέδια, αλλά και σχήματα νυχιών. Οβάλ, τετράγωνο, stiletto, αμυγδαλωτό… και οι επιλογές δεν τελειώνουν.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, το αμυγδαλωτό σχήμα είχε γίνει viral και θεωρείτο ό,τι πιο trendy κυκλοφορεί με τις Instagrammers, τις celebrities και τις influencers να το επιλέγουν ξανά και ξανά. Όχι για πολύ ακόμα όμως. Γιατί το 2023 ένα είναι το σχήμα νυχιών που θα κάνει buzz. Για την ακρίβεια ήδη κάνει και ο λόγος… για το squoval.

Από minimal μέχρι extravagant αυτά είναι τα 10 πιο κομψά μανικιούρ για κοντά νύχια

Τι είναι τα squoval nails

Τα squoval nails θεωρούνται all-time classic και πολύ κομψά. Ήταν, άλλωστε, το αγαπημένο σχήμα νυχιών και αυτό που πάντα είχε η πριγκίπισσα Diana. Τι ακριβώς είναι, όμως;

https://www.instagram.com/p/CcDhzXlOrla

Πρόκειται για τον συνδυασμό του οβάλ με το τετράγωνο σχήμα, που κάνει τα δάχτυλα να μοιάζουν πιο λεπτά, μακριά και θηλυκά. Και κάτι ακόμα! Το squoval σχήμα δεν θέλει και ιδιαίτερη συντήρηση, διατηρείται για καιρό, ενώ είναι σχεδόν απίθανο -στην οποιαδήποτε ατυχία- να σπάσουν τα νύχια. Αξίζει, δεν νομίζεις;

Squoval nail inspo

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 nail art σε squoval σχήμα για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο μανικιούρ σου. Οι ιδέες είναι πραγματικά άπειρες, γιατί μπορείς να κάνεις από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο κι extravagant σχέδιο στα νύχια σου.

Άντε, ξεκίνα το scroll και μην ξεχάσεις τα screenshots.