Ο Gerard Piqué απαντά με ειρωνεία στο νέο τραγούδι- όλο σπόντα- της Shakira

Ο Gerard Piqué απαντά με ειρωνεία στο νέο τραγούδι- όλο σπόντα- της Shakira

AP Photo/Manu Fernandez, File

Την Πέμπτη 12/1 κυκλοφόρησε το νέο single της Shakira σε συνεργασία με τον παραγωγό Bizarrap, το οποίο είναι γεμάτο σπόντες και «καρφιά» για τον πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών της τραγουδίστριας.

Τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις ανάμεσα στη Shakira και τον Gerard Piqué. Απόδειξη; Το νέο single της τραγουδίστριας – το οποίο είναι γεμάτο σπόντες για τον πρώην της- αλλά και η απάντηση όλο ειρωνεία που έδωσε ο ποδοσφαιριστής.

Ειδικότερα, η Shakira κυκλοφόρησε την Πέμπτη (12/1) το νέο της single με τίτλο«Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53», σε συνεργασία με τον Αργεντίνο παραγωγό Bizarrap. Στο τραγούδι, «καρφώνει» τον Piqué, ενώ κι εκείνος φαίνεται να μη θέλει να κάτσει… σε ησυχία. Βλέπεις, λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να απαντήσει με σπόντες και «καρφιά» εξίσου.

Η Shakira δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με τον μπαμπά της μέσα από το νοσοκομείο

Λες το σίριαλ να έχει και συνέχεια;

Η απάντηση όλο ειρωνεία του Gerard Piqué στο νέο τραγούδι της Shakira

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, σε συνεργασία με τον Αργεντίνο παραγωγό Bizarrap ετοίμασαν μία παραγωγή που σε 2 εικοσιτετράωρα στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 91.000.000 προβολές. Το «Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53» αποτελεί το νέο τραγούδι της Shakira και ταυτόχρονα μια επίθεση 3,5 λεπτών τόσο προς τον Gerard Piqué όσο και προς την 23χρονη σύντροφό του, Clara Chía Marti.

Oι στίχοι; Μιλούν από μόνοι τους. «Αξίζω για δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για πρωτάρηδες», είναι κάποια από τα λόγια που λέει η Shakira στο νέο της single και όλοι καταλαβαίνουμε σε ποιον απευθύνεται. Επίσης, σε άλλο σημείο του κομματιού σχολιάζει: «Με άφησες με την πεθερά μου για γείτονα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στην εφορία». Ακόμη, η 45χρονη star επιτίθεται και στη γυναίκα με την οποία ο Piqué φέρεται να την απάτησε τραγουδώντας σε άλλο σημείο: «Ήμουν εκτός του πρωταθλήματός σου γι’ αυτό και είσαι με κάποια που σου μοιάζει», ενώ δεν διστάζει να αναφέρει και το όνομά της (Clara), κάνοντας λογοπαίγνιο – αναφέρει χαρακτηριστικά τη λέξη claramente.

Κι αν πίστευες ότι όλο αυτό ο Piqué θα το άφηνε ασχολίαστο… έκανες μεγάλο λάθος. Ο άσος του ποδοσφαίρου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να σχολιάσει με ειρωνεία το νέο τραγούδι της Shakira.

«Τι έγινε τώρα, δεν μπορώ να κλείσω προσωπικές συμφωνίες με χορηγούς; Γιατί εγώ θα έρθω με ένα Twingo», δήλωσε o ποδοσφαιριστής, λέγοντας ότι θα πάει στην τρίτη αγωνιστική της λίγκας του με αυτοκίνητο Twingo.

Ενώ για τα ρολόγια Casio, ο Piqué ανέφερε: «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή».

Η κίνηση του Piqué που έκανε έξαλλη τη Shakira

Το πήγαινε-έλα στις σπόντες ανάμεσα σε Shakira και Piqué έρχεται μετά από μια κίνηση του ποδοσφαιριστή που εκνεύρισε την τραγουδίστρια. Ειδικότερα, ο Gerard Piqué συμπεριέλαβε σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch αυτή την εβδομάδα τον γιο που έχει αποκτήσει με τη Shakira, τον Μilan. Το γεγονός έκανε έξαλλη τη Λατίνα star, καθώς η ίδια δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για τη δημόσια έκθεση του παιδιού.

Η τραγουδίστρια έστειλε επιστολή σε πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας πως ο Piqué έβγαλε το παιδί σε δημόσια θέα χωρίς τη συγκατάθεσή της και μάλιστα σε ποδοσφαιρική συζήτηση με εκφράσεις ακατάλληλες για ανήλικους.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα συμφωνία της επιμέλειας, η 45χρονη τραγουδίστρια θα μένει μαζί με τα δύο παιδιά της στο Μiami. O Piqué θα μπορεί να τους επισκέπτεται όσες φορές θέλει καθώς έχει το δικαίωμα να περνάει μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα 2 παιδιά του.