Η νέα Σταρ Ελλάς 2015 είναι εδώ!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Η νέα Σταρ Ελλάς 2015 είναι εδώ!

Και όχι, δεν είμαι πάλι εγώ! 

Γεια σας φίλοι και φίλες μου!

Πολλές οι φήμες που είχαμε ακούσει καθ΄όλη τη διάρκεια του 2015 για τα φετινά καλλιστεία, πως η μεγάλη, φανταχτερή διοργάνωση που θυμόμαστε πριν χρόνια θα επέστρεφε φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσω του καναλιού Ε, και πως ο διαγωνισμός αυτός θα κέρδιζε και πάλι την αίγλη και τη δημοσιότητα που του αξίζει..

Η αλήθεια είναι πως, τόσο η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όσο και μερικά "τεχνικά" προβλήματα, οδήγησαν τον διοργανωτή των καλλιστείων κ. Βασίλη Πρεβελάκη στην απόφαση της διακοπής της συνεργασίας του με το κανάλι Ε και τη διεξαγωγή τους (για άλλη μια χρονιά) εκτός της Ελληνικής τηλεόρασης.. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, τα καλλιστεία έγιναν σε "κλειστό" κύκλο με κριτική επιτροπή 4-5 ατόμων του χώρου της μόδας και εμείς είμασταν εκεί για να σας τα παρουσιάσουμε.. εκ των έσω!

Κορίτσια από κάθε μέρος της Ελλάδας δήλωσαν συμμετοχή και στην τελική φάση βρέθηκαν στο ατελιέ του σχεδιαστή κου Τρανούλη, 14 υποψήφιες, μεταξύ των οποίων και οι νέες εστεμμένες Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους διεθνείς διαγωνισμούς Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος, αντίστοιχα. Τα μαγιό των κοριτσιών ήταν της εταιρείας Med , το μακιγιάζ τους επιμελήθηκε η ομάδα του Φρέντυ Καλομπράτσου, ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια του κου Ζάρμπαλη.

Οι αναμνήσεις πολλές και η κουβέντα μου με τη Μις Ελλάς 2014 για τις εμπειρίες μας από τους διαγωνισμούς που συμμετείχαμε, ατελείωτη! Στιγμές με την Ελένη, από τα περσινά καλλιστεία 2014..

FullSizeRender 1700d
IMG 0549 08c1b

Η δική μου θέση, πολύ πιο απλή και εύκολη από αυτή του 2014, όπου με τις υπόλοιπες υποψήφιες, ανυπομονούσαμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα της κριτικής επιτροπής. Φέτος, μετά κι από την κατάκτηση του τίτλου, ήμουν μέρος της κριτικής επιτροπής και μαζί με τη Μις Ελλάς 2014, αστειευτήκαμε σχετικά με το πόσο γρήγορα πέρασε αυτή η χρονιά, και ποσο θα μας λείψει όλο αυτό. Μεταξύ μας, "κλέψαμε" για λίγο και τις κορδέλες και τα στέμματα των νέων εστεμμένων, λίγο πριν την ανακοίνωση των ονομάτων τους..

IMG 2818 d5ba4
IMG 2817 b6627

Η εκλογή της Σταρ Ελλάς ήταν σχεδόν ομόφωνη, και η Μικαέλα Φωτιάδη κέρδισε το στέμμα και την κορδέλα (την οποία ,αστειευόμενη, ξαναπροσπάθησα να ¨αποσπάσω¨, στο τέλος όμως το πήρα απόφαση πως ήρθε η ώρα για το νέο κορίτσι να ζήσει το όνειρο..)

IMG 2820 64aef

Η εκλογή της Μις Ελλάς ήταν πιο επεισοδιακή, καθώς τον τίτλο κέρδισε η Κατερίνα Γαλατσάτου, η οποία λόγω αδυναμίας να εκπληρώσει τα καθήκοντά της στο διαγωνισμό Μις Κόσμος, αναπληρώθηκε από τη Σπυριδούλα Βαλασιάδου.

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!