Η «συνταγή» για ένα μαγικό 24ωρο στη Σαντορίνη

Έβελυν Καζαντζόγλου
Η «συνταγή» για ένα μαγικό 24ωρο στη Σαντορίνη

Αν δεν έχεις πάει ποτέ μέχρι τη Σαντορίνη, θα ταυτιστείς αρκετά μαζί μου.

Hello helloooo

Τι κάνετε; Που βρίσκεστε;; Διακοπ-άρετε;

Πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι στη Σαντορίνη για μια ολόκληρη μέρα! Μην γελάς!! Δεν είχα χρόνο για παραπάνω... και αν θες να γελάσεις αληθινά θα σου πω και αυτό : ήταν η πρώτη μου φορά! Δεν είχα ξαναπάει και δεν έχω σοβαρή απάντηση να σου δώσω αν με ρωτάς «γιατί». Φαντάζομαι , έτυχε... απλά έτυχε.

Ναι μεν πήγα για δουλειά, αλλά πρόλαβα να κάνω τόσα πολλά και να με αυτοχαστουκίσω γιατί δεν το έχω κάνει αυτό τόσο καιρό.

Το μέρος είναι μαγικό! Ναι οκ δεν έχει παραλίες αλλά ποιος νοιάζεται όταν ξυπνά το πρωί ανοίγει το παράθυρό του και βλέπει το απέραντο γαλάζιο και ακούει τον ήχο των γλάρων.

Έμεινα στην Οία και την «έβγαλα» όλο το πρωί στην πισίνα με τις φίλες μου. Ο καφές έχει άλλη γεύση στο ορκίζομαι όταν τον πίνεις με ηρεμία και ησυχία.

Το απόγευμα βγήκαμε βόλτα να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα και αν πίστεψα για ένα λεπτό ότι το πρωί τα είχα ζήσει όλα έκανα μεγάλο λάθος. Το ηλιοβασίλεμα είναι όντως αξεπέραστο και το κινητό δεν μπορεί να το αποτυπώσει. Να είμαι ειλικρινής , θα ήθελα να είχα τον σύντροφο μου μαζί .Είναι πιο ιδανικά όταν είσαι με το άλλο σου μισό και κοιτάς αυτήν την εικόνα. Αλλά και πάλι ήταν το ίδιο υπέροχα. Ένα ωραίο κοκτέιλ, καλό φαγητό και σωστή μουσική είναι η συνταγή της επιτυχίας. Τι άλλο μπορεί να θες από μία μονοήμερη στο νησί;

Συμπέρασμα: Ακόμα και μια μέρα να έχεις να ξεκουραστείς , επίλεξε να πας σε ένα ωραίο μέρος, κάτσε λίγο, χαλάρωσε, άσε το κινητό και απόλαυσέ το! Ακόμα και αυτή η μοναδική μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Στην παρακάτω gallery υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι μου αυτόν στη Σαντορίνη.

Και επειδή σου αρέσει να διαβάζεις για ταξίδια, δες και αυτό:

Αξίζει ή όχι να επισκεφτείς την Κροατία με την κολλητή σου;

Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram