Η νέα μου fitness εμμονή που μειώνει την κυτταρίτιδα κατά 60% από τον πρώτο μήνα

Έβελυν Καζαντζόγλου
Η νέα μου fitness εμμονή που μειώνει την κυτταρίτιδα κατά 60% από τον πρώτο μήνα

Cameron Diaz, αδερφές Kardashian και πολλοί άλλοι του χώρου δηλώνουν φανατικοί με το...KANGOO!

Helloooooo hellloooo

Πάμε να γυμναστούμε και να είμαστε την ίδια στιγμή ευτυχισμένες; Μπορούμε; Η απάντηση είναι… ναι με έναν νέο τρόπο εκγύμνασης.

Όχι όλο αυτό δεν είναι διαφημιστικό post, είναι κάτι που δοκίμασα, είδα πως έχετε πολλές απορίες γύρω από αυτό, οπότε είπα να τα πούμε εδώ όλα αναλυτικά..


https://www.instagram.com/p/Bm3ankQHi5p/?utm_source=ig_embed

Αρχικά να αναφέρω πως όλα μου τα έδειξε η Ελμίρα , η οποία έχει πάει το kangoo σε άλλο επίπεδο.

Τι είναι όλο αυτό λοιπόν;

Οι μπότες μοιάζουν με τις αντίστοιχες του σκι σχεδόν και είναι φουτουριστικές με ειδικά ελάσματα στον πάτο. Οι μπότες kangoo προστατεύουν τις κλειδώσεις των ποδιών και δίνουν την αίσθηση της αέρινης δύναμης .



Ο ασκούμενος κουράζεται πιο δύσκολα , οι μύες γυμνάζονται χωρίς να καταπονούνται και οι θερμίδες είναι διπλάσιες σε σχέση με το συμβατικό, γρήγορο jogging διότι γίνεται ενεργοποίηση του μεταβολισμού και η άσκηση είναι αερόβια αναερόβια και λόγω του βάρους των παπουτσιών . Έτσι γίνεται απώλεια βάρους σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα χωρίς να χαθεί μυϊκός ιστός. Επίσης θα δεις μείωση της κυτταρίτιδας κατά 60% από τον πρώτο μήνα κιόλας , σύσφιξη και ανάρρωση έπειτα από τραυματισμούς λόγω της απορρόφησης κραδασμών ( μελετήθηκε από τη NASA ).







Η πιο διασκεδαστική μορφή άσκησης , δημιουργεί το αίσθημα της χαράς και βοηθάει στη μείωση του στρες, του άγχους,της κατάθλιψη και άλλων πολλών ψυχολογικών διαταραχών!!!

Cameron Diaz, αδερφές Kardashian και πολλοί άλλοι του χώρου δηλώνουν φανατικοί !!




Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram