Η νέα ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά μου

Έβελυν Καζαντζόγλου
Η νέα ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά μου
Πώς σου φαίνεται το 80s look που υιοθέτησα;

Καλό Σαββατοκύριακο πανέμορφες μου

Πώς είστε;
Έχετε διάθεση;
Μήπως έχετε μεγαλύτερη διάθεση για αλλαγή;

Εγώ είμαι κορίτσι των αλλαγών και ποσό μάλλον όταν το θέμα έρχεται στις τρίχες... τρίχες είναι! Μεγαλώνουν, κόβονται, ισιώνουν, γίνονται σίγουρες... για αυτές θα σκάμε; Με αυτές θα φτιάχνουμε ακόμα περισσότερο τη διάθεση μας.

Δεν το έκρυψα ποτέ πως είχα εξτένσιον, τα χρησιμοποιούσα αφενός για να μου δώσουν το hair styling που ήθελα , αφετέρου για να ξεφορτωθώ όλο το ξανθό μαλλί που είχα μέχρι πριν ένα χρόνο και το κόκκινο χρώμα δεν «καθόταν» με τίποτα πάνω σε τόσο ντεκαπάζ. Το κόλπο πέτυχε. Και θα ξαναγίνει... μέχρι όμως τότε (δηλαδή την επόμενη μου αλλαγή) back to my roots. Το φυσικό μου μαλλί μέσα από τα εξτένσιον μεγάλωσε , δυνάμωσε και σήμερα είμαι περήφανη για τα μαλλάκια μου που δεν έχουν ίχνος ψαλίδας.

IMG 2783

Έδωσα ένα 80s look στο μαλλί μου που ταιριάζει πολύ με τις παγιέτες που θα βάλω αυτές τις μέρες και τραγουδάω 80s songs που νόμιζα μέχρι σήμερα πως δεν μου άρεσαν καθόλου... ο κόσμος αλλάζει τελικά... εσείς;

Υγ. 1. Αν σας αρέσει το χρώμα κάντε ένα screenshot από μια φωτογραφία που σας αρέσει με την απόχρωση που σας τράβηξε το ενδιαφέρον και ρωτήστε τον κομμωτή σας αν θα σας πηγαίνει, ποσό εύκολο είναι για να γίνει και να διατηρηθεί, πια είναι η σωστή απόχρωση για εσάς και την επιδερμίδα σας. Αυτός θα ξέρει.

Δεν υπάρχει φορά που έβαλα το ίδιο χρώμα στα μαλλιά μου, σε κάθε εφαρμογή βαφής αλλάζω και τον τόνο. Το κόκκινο χρώμα έχει την ιδιότητα να αλλάζει ανάλογα με τον ήλιο, τα λουσίματα, ακόμα και τη θερμότητα από το πιστολάκι. Επίσης εγώ «παίζω» με το χρώμα ανάλογα με τη χρωματική παλέτα των ρούχων μου.

Ο μόνος που μπορεί να σας συμβουλέψει αν θα σας πηγαίνει ένα κοντό κούρεμα ή ένα μακρύ ή κάποιο χρώμα είναι ΜΟΝΟ ο κομμωτής σας. Ωραία είναι η μόδα και οι τάσεις , αλλά όλες διαφέρουμε μεταξύ μας (και αυτό είναι το πιο τέλειο) και υπάρχουν πράγματα που δεν μας πάνε ή μας πάνε υπερβολικά πολύ.

Κι εγώ όλη αυτή την αλλαγή την οφείλω στον Παναγιώτη Ασσιώτη.