Η καθημερινή beauty ιεροτελεστία μου

Έβελυν Καζαντζόγλου
Η καθημερινή beauty ιεροτελεστία μου

Hello hello!

Πώς μου είστε; Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και πάνω από όλα υγιείς. Αυτές τις μέρες που καθόμαστε στο σπίτι είναι σημαντικό να ξεκουράζουμε το δέρμα μας και να το περιποιούμαστε – είναι κάτι που νομίζω ότι το μάθαμε πολύ καλά στην προηγούμενη καραντίνα. Αυτή μας βρίσκει σίγουρα πιο «οργανωμένες» και να ξέρουμε περισσότερα για το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας πιο λαμπερές και πιο ξεκούραστες. Άλλωστε το θετικό αυτής της περιόδου είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε στην καθημερινότητα μας συνήθειες που με την ταχύτητα της ζωής εκεί έξω δεν προλαβαίνουμε να δοκιμάσουμε ή πολύ απλά ξεχνάμε.

Την επιδερμίδα μας όμως δεν πρέπει να την ξεχνάμε. Όταν ξυπνάμε το πρωί και κοιτάμε για πρώτη φορά τον εαυτό μας στον καθρέπτη πρέπει να βλέπουμε μία υγιή επιδερμίδα που θα μας φτιάχνει τη διάθεση ή έστω να μην μας απασχολεί με τα «προβλήματα» που μπορεί να «βγάζει» μέρα με τη μέρα, γιατί δεν το προσέχουμε αρκετά. Και εκεί ακριβώς ξεκινάει αυτό που λέω εγώ «η καθημερινή μου ιεροτελεστία». Σωστός καθαρισμός, ενυδάτωση με τις κατάλληλες κρέμες.

Πρόσφατα ξεκίνησα να δοκιμάζω την καινούργια σειρά , Today is a good day της DUST+CREAM. Μην κοροϊδευόμαστε την προσοχή μου την τράβηξε το υπέροχο άρωμα που έχουν οι κρέμες. Αρώματα που σε πάνε βόλτα στην φύση. Τι πιο όμορφο να σε φιλάει ο φίλος σου και να μυρίζεις κάτι γλυκό.

Στην συνέχεια πρόσεξα τα ecofriendly tubes που για εμένα πλέον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις beauty επιλογές μου. Είναι δύσκολο να εντοπίσεις στην αγορά ποιοτικά προϊόντα με οικολογική συνείδηση συνεπώς όταν τα ανακαλύπτω και τα δοκιμάζω, χαίρομαι δίπλα.

Ήρθε και η ώρα της δοκιμής. Με ξέρετε, θα τα δοκιμάσω όλα για να έχω άποψη, αλλά λίγα θα βάλω στην καθημερινότητα μου. Και τα DUST+CREAM πέρασαν το τεστ με άριστα!

aristaaa copy

Today is a good day να ξεκινήσω τη σωστή ενυδάτωση. Η 24 ώρη κρέμα-gel με 94% φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων το ρόδι, πορτοκάλι και αλόη, είναι τέλεια για εμένα που έχω κανονικό προς μικτό δέρμα. Φυσικά δεν ξεχνάω πριν τοποθετήσω την κρέμα να κάνω έναν βαθύ καθαρισμό. Βάζω την ενυδατική μου πριν το make up αν αυτές τις μέρες γενικά το αποφεύγω, μιας και δεν βγαίνω έξω, όποτε μένω μόνο με την ενυδατική μου.

enysatikhh

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα (που εμφανίζει γυαλάδα στην μεσαία ζώνη, μαύρα στίγματα, ανοιχτοί πόροι), τότε θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή ώστε να διαλέξεις μια κρέμα ενυδατική μεν, αλλά να εξυπηρετεί και τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας. Εγώ σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη νέα ενυδατική κρέμα με tea tree oil, εκχύλισμα πρόπολης και 86% φυσικά συστατικά της DUST + CREAM που πιστεύω ότι είναι ιδανική για εσένα.

esena

Και μην ξεχνάμε να κάνουμε τις σωστές αγορές έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι οι ρυθμοί της πόλης επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας, συνεπώς θα χρειαστούμε ακόμα μεγαλύτερη προστασία για να διατηρηθεί όμορφη και λαμπερή. Για αυτό και πρέπει να έχουμε μια anti pollution face cream με βιοσακχαρίτη και 88% φυσικά συστατικά για άμεση ενυδάτωση που μας παρέχει ένα φιλμ προστασίας και φυσικά δεν αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα μας.

Με τα χρόνια θα δεις πως θα σε απασχολεί και η σύσφιξη και οι ρυτίδες. Σε αυτό είμαι υπέρ της φράσης «προσέχουμε για να έχουμε». Πόσο μάλλον αν μπορούμε να καθυστερήσουμε τις γραμμές έκφρασης και την βαρύτητα που αναπόφευκτα έρχονται με τον χρόνο. Όποτε νωρίς νωρίς κι εγώ ξεκίνησα την αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα μου για να είμαι ήσυχη. Το υαλουρονικό οξύ είναι το κλειδί για μία σωστή συσφικτική κρέμα και στην DUST+CREAM ανακάλυψα τη νέα αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα με 88% φυσικά συστατικά. Το φυτικό δραστικό από άνθη μπανανόδεντρου Μαδαγασκάρης, πλούσιο σε φυτοστερόλες διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Τη φοράω κάτω από το μακιγιάζ, γιατί έχει μη λιπαρή υφή και εκείνη απλά κάνει τη “δουλίτσα” της!

doulitsa

Last but not least, τα μάτια μου. Τα μάτια σου, τα μάτια μας. Αυτό το λεπτό δερματάκι κάτω από τα μάτια θέλει έξτρα αγάπη και καλό είναι να ξεκινήσουμε να το προσέχουμε από μικρή ηλικία. Ούτε μαύρους κύκλους θέλουμε, ούτε σακούλες, ούτε λεπτές γραμμές. Ένα ωραίο και φωτεινό μάτι αρκεί για να μπορούμε μετά να βάψουμε και να απογειώσουμε το λουκ μας. Η DUST+CREAM μας σκέφτηκε και εδώ λανσάροντας μία αντιρυτιδική κρέμα ματιών με 86% φυσικά συστατικά, δροσερή, με ωραίο άρωμα που φοράω το πρωί μετά τον καθαρισμό μου, εννοείται παράλληλα με την ενυδατική μου. Extra tip: Μην ξεχάσεις το σωστό μασαζάκι για την σωστή κυκλοφορία.

last

Hugs and kisses