Μιλώντας για όμορφα μαλλιά με την Κάτια

Μιλώντας για όμορφα μαλλιά με την Κάτια

Κάνουμε μία εφ’όλης της ύλης συζήτηση για τα μαλλιά με το hair icon μας, την Κάτια Ζυγούλη.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μας beauty icons. Πρόκειται για μία γυναίκα με κλασική, αριστοκρατική ομορφιά που αποδεικνύει με κάθε της off duty εμφάνιση ότι το less is more είναι πάντοτε η καλύτερη επιλογή. Αυτό που αγαπάμε ιδιαίτερα στην Κάτια ωστόσο (εκτός από τα προφανή) είναι τα υπέροχα, φυσικά μαλλιά της. Ναι, τα βάφει -όπως όλες μας- όμως το αποτέλεσμα είναι πάντοτε απόλυτα φυσικό και σημείο αναφοράς σε κάθε της φωτογράφιση ή εμφάνιση. Όταν λοιπόν μάθαμε ότι η Κάτια άλλαξε χρώμα και εμπιστεύθηκε τη βαφή Syoss Oleo Intense, έπρεπε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες! Επικοινωνήσαμε λοιπόν μαζί της για να μάθουμε πώς αισθάνεται με την αλλαγή της, πώς το πήρε απόφαση και τι σημαίνει για εκείνη να είναι –πλέον- το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια του Syoss.


https://www.instagram.com/p/CLy2G1WAF5D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της κουβέντας μας, καταλάβαμε ότι η Κάτια –αν και είναι πάντα γεμάτη θετική ενέργεια- ακουγόταν ιδιαίτερα ανεβασμένη. Είχαμε δίκιο! Βλέπεις, ήθελε καιρό να κάνει μία αλλαγή, για να αλλάξει η διάθεσή της και να μπει σε άλλο mood. Έχοντας το ίδιο χρώμα για πολύ καιρό, ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, φρέσκο αλλά και εύκολο γιατί ήταν αποφασισμένη να κάνει μόνη της αυτή την αλλαγή στο χρώμα και στη διάθεσή της. Όλοι οι δρόμοι –μοιραία- την οδήγησαν στη βαφή Syoss Oleo Intense που δεν έχει αμμωνία και προσφέρει πλούσιο και εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί! Το αποτέλεσμα; Απλά τέλειο!

KATIA 3

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η βαφή Syoss Oleo Intense χωρίς αμμωνία, περιποιείται τα μαλλιά κάθε φορά που την εφαρμόζεις! Πώς; Η πρωτοποριακή της φόρμουλα περιέχει έλαιο Argan που προσφέρει εντατική και σε βάθος περιποίηση, εξασφαλίζει μοναδική απαλότητα, ένταση χρώματος, έως 100% κάλυψη των λευκών και έχει ένα εξαιρετικά ευρύ κωδικολόγιο στο οποίο κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το χρώμα της!

2

Όλα αυτά κέρδισαν και την Κάτια που δεν θα εμπιστευόταν ένα οποιοδήποτε προϊόν αλλά αυτό που θα της εγγυόταν τέλειο αποτέλεσμα στην άνεση του σπιτιού της. Ποιο είναι το δικό της χρώμα; Το Syoss Oleo Intense στην απόχρωση 6-80 Ξανθό Σοκολατί! Το Syoss λοιπόν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της Κάτιας αφού της χάρισε υπέροχο, λαμπερό χρώμα με απλές κινήσεις στο σπίτι αλλά η «αδυναμία» της δεν περιορίζεται στις βαφές Syoss.


https://www.instagram.com/p/CMuZ-FvgLk6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πέρα από τις βαφές, το Syoss έχει σειρές προϊόντων τόσο στο κομμάτι της περιποίησης, όσο και του styling μαλλιών και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της και εκεί αφού της χαρίζει όμορφα μαλλιά κάθε μέρα. Με το Syoss κάθε γυναίκα μπορεί να έχει απόλυτη περιποίηση και επαγγελματικό αποτέλεσμα χρώματος χωρίς καν να βγει από το σπίτι και έτσι, η Κάτια ανέλαβε το ρόλο της ambassador τουSyoss, κάτι για το οποίο είναι πολύ ενθουσιασμένη

KATIA 1

Άλλωστε, για τις περισσότερες γυναίκες η αλλαγή των μαλλιών δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, όμως πάντα παραμένει… προσωπική υπόθεση! Η Κάτια λοιπόν είναι πολύ χαρούμενη που της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία μέσα από τη νέα καμπάνια του Syoss να μοιραστεί την εμπειρία της, να κάνει αυτό το βήμα και να αλλάξει τα μαλλιά και τη διάθεσή της, πετυχαίνοντας άψογο αποτέλεσμα, μόνη της, από την άνεση του σπιτιού της! Επίσης, είναι γνωστό ότι η Κάτια θέλει να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, δίνοντας μικρές, απλές συμβουλές και έτσι, μέσα από μια σειρά how-to videos, posts και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια θα μιλά για την εμπειρία της με τη βαφή και πώς το Syoss είναι ο σύμμαχός της στην καθημερινή περιποίηση, αλλά και το styling των μαλλιών της.


https://www.instagram.com/p/CMPEaE3gXH3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για τα αγαπημένα της προϊόντα αυτό τον καιρό; Φυσικά στο νούμερο ένα είναι-όπως είπαμε- η βαφή Syoss Oleo Intense στην απόχρωση 6-80 Ξανθό Σοκολατί, αλλά και η σειρά Volume του Syoss που είναι ιδανική για τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά. Χαρίζει όγκο ως και για 48 ώρες, δεν περιέχει σιλικόνες, δεν βαραίνει τα μαλλιά και… μυρίζει απλά υπέροχα. Αποτελείται από σαμπουάν, αφρό και λακ μαλλιών έτσι ώστε να έχεις τον έλεγχο του όγκου στα μαλλιά σου από το λούσιμο ως και το styling και πραγματικά θα σε εθίσει όπως έθισε την Κάτια… αλλά και εμάς!

Picture1

Για να είσαι πάντα up to date με τα νέα του Syoss ακολούθησε το @syoss στο Instagram και το Facebook and #GetSyossed! Και φυσικά μην παραλείψεις να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του Syoss για να ανακαλύψεις το χρωματολόγιο της Syoss Oleo Intense αλλά και το κωδικολόγιο του.