Τα αγαπημένα μου διαφημιστικά είναι αυτά της Wind

Από τα χρόνια που δούλευα στην τηλεόραση είχα μία κρυφή αγάπη, με την οποία (όποτε την εξομολογούμουν) οι φίλες μου γελούσαν. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα διαφημιστικά. Η διαφήμιση μπορεί να ενοχλεί τους τηλεθεατές, μιας και εξαιτίας της αναγκάζονται να διακόπτουν ανά τακτά διαστήματα το πρόγραμμα που παρακολουθούν, αλλά για μένα ήταν πάντοτε ένας χώρος με τεράστιο ενδιαφέρον.

Μία έξυπνη διαφήμιση μπορεί να με συναρπάσει περισσότερο από μια ταινία, να με κάνει να αισθανθώ, να προβληματιστώ, να γελάσω. Και ενώ κάποτε οι φίλες μου ήταν σίγουρες ότι ήμουν υπέρμαχος της διαφήμισης επειδή και μόνο δούλευα στην τηλεόραση, τώρα που πια απέχω δεν μπορούν να μου προσάψουν τίποτα.

Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι αυτή την περίοδο οι δικές μου αγαπημένες διαφημίσεις, η απάντηση είναι μία. Μα φυσικά αυτές της Wind. Το σκετσάκι με τον ζωγράφο και τον περίεργο Ελληνάρα είναι ό,τι πιο έξυπνο και αστείο έχω δει στη μικρή οθόνη εδώ και μήνες! Η διαφήμιση είναι ζωντανή, διασκεδαστική αλλά κυρίως ρεαλιστική... όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα σκετς της καμπάνιας της Wind. Μπορώ λοιπόν να πω με ειλικρίνεια ότι πολλές φορές έχω πιάσει εμένα και τις φίλες μου να κοιτάμε στην τηλεόραση τα διαφημιστικά αυτά πιο προσεκτικά και από σίριαλ.

Έξυπνες διαφημίσεις είναι εκείνες που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφήνουν στον τηλεθεατή μια έντονη γεύση, ενώ ταυτόχρονα τον κάνουν να προσέξει την εταιρία και το αντίστοιχο προιόν.

Καλή μας ημέρα...