Kids’ shopping: 7+1 ιδέες δώρων για παιδιά που θα σου λύσουν τα χέρια

Kids’ shopping: 7+1 ιδέες δώρων για παιδιά που θα σου λύσουν τα χέρια

Για εσένα, που αναρωτιέσαι πού θα βρεις πολλές, όμορφες και ευφάνταστες επιλογές σε ρούχα, αξεσουάρ και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μία βόλτα στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο.

Παιδικά πάρτι γενεθλίων, κυριακάτικες εξορμήσεις, ξέγνοιαστα play dates με τις φίλες από τον παιδικό σταθμό, αποκριάτικες εκδηλώσεις και η άνοιξη που βρίσκεται προ των πυλών. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα είναι η ώρα να πάρεις ιδέες δώρων για τα παιδιά.

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι πού θα βρεις πολλές, όμορφες και ευφάνταστες επιλογές σε ρούχα, αξεσουάρ και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μία βόλτα στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο. Ο λόγος για το The Mall Athens.

1707237370551-344964751-IMG_4642.jpeg

«Αγαπητό μου ημερολόγιο»

Κι όμως, αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, στην εποχή των πιο ανέμελων χρόνων της ζωής μου, μία καθημερινή συνήθεια μου έρχεται πρώτα-πρώτα στο μυαλό: Η ώρα εκείνη που έγραφα στο ημερολόγιο με το μικρό λουκετάκι σε σχήμα καρδιάς, όλα όσα γίνονταν στο σχολείο. Και επειδή, η μόδα των 90’s είναι ακόμη εδώ, το Μυστικό Ημερολόγιο FunLockets, με πάνω από 30 εκπλήξεις για να ανακαλύψεις, είναι ιδανικό δώρο για το επόμενο παιδικό πάρτι που θα χρειαστεί να παρευρεθείς μαζί με το παιδί σου. Μάλιστα, χάρη στα στένσιλ και τα αυτοκόλλητα, το Μυστικό Ημερολόγιο μπορεί να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την προσοχή του παιδιού! Θα το βρεις στο κατάστημα Comfuzio μαζί με όλη τη σειρά FunLockets, έτσι ώστε να διαλέξεις.

IMG_4643.jpeg

Comfuzio, στο Ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300228

Το σακίδιο που σε… ταξιδεύει

Το κατάστημα Tricks & Treats, η νέα προσθήκη στη λίστα καταστημάτων του The Mall Athens, είναι «παράδεισος» για μικρούς και μεγάλους. Αρκεί μία βόλτα εκεί, έτσι ώστε στην επόμενη κυριακάτικη βόλτα, να δώσεις στο μικρό σου την ευκαιρία να κρατήσει το σακίδιο rocket της Legami αλλά και μια πολύ μεγάλη γκάμα από προϊόντα Legami, μοναδικά είδη δώρων, πρωτότυπη γραφική ύλη και gadgets με ιδιαίτερο design.

IMG_4644.jpeg

Tricks & Treats, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ.2106199413

Like a fairy

Μπορεί να πλησιάζουν οι Απόκριες, ωστόσο αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, γνωρίζεις ήδη πως και η απλή βόλτα στις κούνιες ή στο supermarket, απαιτεί look νεράιδας για κάθε μικρή κυρία. Στο κατάστημα Claire’s λοιπόν, θα βρεις απίθανα tutu με ασορτί φτερά και headband, αλλά και κοκαλάκια, στέκες και κάθε λογής αξεσουάρ για cool νήπια και μεγαλύτερα κορίτσια. Πρόκειται για το ιδανικό δώρο για το επόμενο birthday party στο οποίο θα λάβετε πρόσκληση.

IMG_4645.jpeg

Claire's, στον 1ο όροφο του Τhe Mall Athens, Τηλ. 210 6300170

Bomber Jacket με λάμψη

Με έντονα τα barbiecore vibes, ένα bomber jacket με παγιέτες είναι η ιδανική επιλογή για ξέγνοιαστες κυριακάτικες βόλτες, αλλά και ένα statement item στην γκαρνταρόμπα κάθε νηπίου ή μεγαλύτερου κοριτσιού.

Μπορείς να συνδυάσεις το bomber jacket από το Kids department του H&M με ένα ροζ denim παντελόνι και να δημιουργήσεις ένα αψεγάδιαστο everyday look για τη μικρή σου. Και πες την αλήθεια, ζηλεύεις όσο και εμείς, αυτό το style με τη unicorn λεπτομέρεια στην πλάτη;

IMG_4646.jpeg

H&M, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6199152

Το ανοιξιάτικο φόρεμα

Αν έχεις κορίτσι, τότε το σίγουρο είναι πως τα φορέματα είναι η μεγάλη σας αδυναμία. Αν λοιπόν, ψάχνεις το επόμενο δώρο είτε για εκείνη, είτε για κάποια από τις φίλες της, σου έχουμε τη λύση: Είναι το φόρεμα εκείνο για όλες τις επίσημες οικογενειακές περιστάσεις, το φόρεμα που θα βάλει -δίνοντας προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, είναι το φόρεμα από το Lapin House με τον ιδιαίτερο γιακά και το κέντημα στα μανίκια που θυμίζουν πουκάμισο και φόρεμα μαζί.

Αλήθεια, ποιο κορίτσι θα μπορούσε να αντισταθεί στην κομψότητα του συγκεκριμένου φορέματος;

IMG_4647.jpeg

Lapin House, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300038

Το φούτερ για κάθε βόλτα

Το passe-partout piece της παιδικής γκαρνταρόμπας, είναι το φούτερ. Γι’ αυτό, επίλεξε ένα statement φούτερ όπως αυτό που θα βρεις στο κατάστημα Gap σε έντονο χρώμα με κουκούλα, που μπορεί να φορεθεί από το σχολείο το πρωί μέχρι και το παιδικό πάρτι του Σαββάτου.

IMG_4648.jpeg

Gap, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6100537

Ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά

Η must αγορά για τη νέα σεζόν είναι φυσικά, το νέο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών της GEOX. Σε λευκό χρώμα και με σχεδιασμό που αφήνει το πόδι να αναπνέει, το ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών της συγκεκριμένης εταιρείας θα γίνει το αγαπημένο του παιδιού σου, χάρη στα «φωτάκια» που αναβοσβήνουν και την επιλογή του on/off, έτσι ώστε να επιλέγει η μικρή σου πότε θα λάμπουν τα παπούτσια της.

IMG_4649.jpeg

GEOX, στον 1ο όροφο του Τhe Mall Athens, Τηλ. 211 1088152

It's LEGO time

Με αφορμή την ιστορία για τη θεά Ήρα και το παγώνι – σύμβολό της, δημιουργήθηκε και το νέο LEGO παγώνι, ιδανικό δώρο για τα παιδιά που θέλουν να φτιάξουν με φαντασία και χρώμα, το νέο σχέδιο που θα βρεις στο κατάστημα LEGO® Store.

Και το καλύτερο; Κάθε παιδί -αλλά και ενήλικας- μπορεί να ανακατασκευάσει το παγώνι σε μια λιβελούλα με αρθρωτά φτερά και ουρά που κάθεται σε ένα πράσινο νούφαρο, ή σε μια πολύχρωμη πεταλούδα με αρθρωτά φτερά πάνω σε μια βάση-λουλούδι. Ναι, με αυτό το φανταστικό 3 σε 1 σετ, οι επιλογές παιχνιδιού είναι όλες δικές του!

IMG_4650.jpeg

LEGO® Store, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6100780

Αν λοιπόν μέχρι σήμερα, αναρωτιόσουν πού θα βρεις τα must have δώρα για κάθε παιδί, το αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο, σου έχει τη λύση μέσα από μία τεράστια ποικιλία δώρων για κάθε ηλικία και περίσταση. Μην χάνεις άλλο χρόνο, διότι αυτόν τον Φλεβάρη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο The Mall Athens.