Δείτε την Τζένη Καρέζη, τον Δημήτρη Χορν, τον Χατζιδάκι και άλλους σταρ με τις μητέρες τους!

Δείτε την Τζένη Καρέζη, τον Δημήτρη Χορν, τον Χατζιδάκι και άλλους σταρ με τις μητέρες τους!

Οι μητέρες των πρωταγωνιστών αφηγούνται.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ της μόδας να βλέπουμε στα περιοδικά να φωτογραφίζονται «σταρ» με τους γονείς τους. Ας θυμηθούμε εποχές που πραγματικοί σταρ φωτογραφίζονταν με τους γονείς τους και είχαν και μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πουν!
Τζένη Καρέζη :Η Τζένη μου τότε, αφηγείται η κυρία Θεώνη (μητέρα της Τζένης Καρέζη) πήγαινε στην σχολή των καλογραιών. Επειδή ήταν ζωηρή, κάποτε ,παραμονές εορτών, έκανε κάποια σκανδαλιά ,τόσο μεγάλη ,που οι δασκάλες της δεν έλαβαν υπόψη τους τις μέρες που ερχόντουσαν και την έκλεισαν στο απομονωτήριο της σχολής. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα πρωτοχρονιά μακριά από την κόρη μου ,αλλά και εκείνη γιορτές στο απομονωτήριο.!
Μάνος Χατζιδάκις: Αυτό, ούτε εγώ ούτε ο Μάνος μου, είπε η κυρία Χατζιδάκι ,θα το ξεχάσουμε ποτέ και ήταν τέτοια η συγκίνηση μου, που θεωρώ την πρωτοχρονιά του 1960 αλησμόνητη .Όταν δηλαδή το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε από το ραδιόφωνο μόλις μπήκε ο καινούριος χρόνος ήταν του γιου μου. Το ίδιο επαναλήφτηκε και τον επόμενο χρόνο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη ανάμνηση από αυτή...!
Δημήτρης Χορν: η κυρία Ευτέρπη Χορν δε θυμόταν κάτι παιδικό αλλά κάτι πιο πρόσφατο(το περιοδικό ήταν του 1962). Ο γιος μου έπαιζε σε παράσταση που στο τέλος «πέθαινε». Έτσι αναγκαζόμουν να μένω στην αρχή της βραδινής παραστάσεως για να βλέπω τον Δημήτρη μου να ξαναζωντανεύει. Ευτυχώς που κατέβηκε το έργο γρήγορα, παραμονές Χριστουγέννων. Είμαι ασφαλώς η μόνη που το ευχαριστήθηκε. Σκεφτείτε να γινόταν αυτό, τέτοιες μέρες...
Μάνος Κατράκης :η κυρία Ειρήνη που φωτογραφήθηκε ανάμεσα στους γιους της Μάνο και Γιάννη Κατράκη ,δεν θυμόταν κάποια ιστορία για τον γιο της, παρά μόνο αυτό που έλεγε πάντα ,όπου και να βρίσκονταν, ότι ποτέ μα ποτέ δεν έδειρε τον γιο της, πόσο μάλλον και στις γιορτές που ήταν πολύ πιο ζωηρός. Αυτό το θυμόταν καλά ένα μυαλό 87 ετών!
Συνεχίζεται...!!!