Ο μυστικός γάμος του Τόλη Βοσκόπουλου με την Μαρινέλλα 40 χρόνια πριν!

Ο μυστικός γάμος του Τόλη Βοσκόπουλου με την Μαρινέλλα 40 χρόνια πριν!

Ένας γάμος με πολλά ερωτηματικά.

Στα μέσα του Νοεμβρίου του 1973 έγινε ξαφνικά και αναπάντεχα ο γάμος του Βοσκόπουλου και της Μαρινέλλας προκαλώντας πολλά ερωτηματικά, Πολλοί είπαν ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο, ότι ήταν ένας συνδυασμός κοινών συμφερόντων, ενώ οι πιο κοντινοί ότι υπόβοσκε πολύ καιρό το ειδύλλιο και ότι ο γάμος ήταν φυσικό επακόλουθο.

Ο Βοσκόπουλος είχε περάσει μια μεγάλη κρίση με την καριέρα του. Είχε πάει στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1972 και είχε πάρει μέρος με το "ξανθή αγαπημένη Παναγιά". Η αποτυχία είναι τεραστία, αφού τρεις φορές βγαίνει στη σκηνή και δε μπορεί να το τραγουδήσει. Ο κόσμος τον αποδοκιμάζει.Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ζευγάρι με τη Ζωή Λάσκαρη, δίπλα του όμως είναι η Μαρινέλλα που προσπαθεί να του συμπαρασταθεί και να τον εμψυχώσει . O Τόλης βαθιά απογοητευμένος από πολλούς και πολλά στην ζωή του, είχε εμπιστευτεί τότε σε κοντινό του άνθρωπο για αυτά που ένιωθε γα την Μαρινέλλα."Αυτήν την γυναίκα θα την παντρευτώ". Ο Τόλης επίσης τη θαυμάζει για την αφιέρωσή της στο παιδί της, το οποίο το θεωρεί και δικό του παιδί.
Ο γάμος θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου και κουμπάρος σ αυτόν τον "ξαφνικό" και "κρυφό" γάμο θα είναι ο Γιώργος Κατσαρός.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος (την μέρα που έγινε το ρεπορτάζ) είναι πρώτο όνομα στην ''θρυλική'' Νεραΐδα και βρίσκεται στο καμαρίνι του με την γυναίκα του. Η Μαρινέλλα τον περιποιείται και φαίνονται και οι δυο ευτυχισμένοι, ενώ ετοιμάζονται να κόψουν την τριώροφη τούρτα με το προσωπικό του μαγαζιού λίγο πριν βγει να τραγουδήσει. Δεν θέλησαν να δώσουν εξηγήσεις για αυτήν τους την βιαστική απόφαση !
Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα έμειναν παντρεμένοι μέχρι το 1981!

DPG Network