Δείτε τον Ανδρέα Μπάρκουλη με την πρώτη του σύζυγο στη μοναδική κοινή τους φωτογράφιση

Δείτε τον Ανδρέα Μπάρκουλη με την πρώτη του σύζυγο στη μοναδική κοινή τους φωτογράφιση

Σπάνιες φωτογραφίες από το 1960.

 

Το ''κορίτσια ο Μπάρκουλης'' σήμαινε συναγερμός για τα κορίτσια της δεκαετίας του πενήντα και του εξήντα. Εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο απόλυτος ζεν πρεμιέ θα παντρευόταν μια από τις παρτενέρ του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη ή την Τζένη Καρέζη, εκείνος έκανε την διαφορά μιας και παντρεύτηκε μια λιγότερο διάσημη από ότι ήταν ο ίδιος τότε. Την σουμπρέτα, καρατερίστα Αλέκα Στρατηγού.
Ο γάμος τους έγινε το 1958.
Πρώτη φορά την είδε λίγα χρόνια πριν σε επιθεώρηση στο θέατρο ''Περοκέ'' και θαύμασε την μεσογειακή της ομορφιά και το πηγαίο ταλέντο της. Εκείνη ήταν χυμώδης όπως όλα τα σέξι σύμβολα εκείνης της εποχής, κάτι σαν την Σοφία Λόρεν. Όταν εμφανιζόταν στην σκηνή με Μπέιμπι ντολ οι άνδρες παραληρούσαν.
Η πρώτη τετ α τετ επαφή έγινε πάνω στο πλοίο για τον Πόρο. Εκεί θα γυρίζονταν σκηνές για το έργο ''Μακριά από τον κόσμο'' που και οι δυο πρωταγωνιστούσαν. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και ο γάμος ήρθε πολύ σύντομα.
Το 1960 έκαναν την μοναδική τους κοινή φωτογράφιση για το εβδομαδιαίο περιοδικό ''Φαντασία''.
Από τότε και μέχρι σήμερα η ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη είχε τα πάνω και τα κάτω της. Πλήρωσε τα λάθη του και με το παραπάνω. Σήμερα έχει την σύζυγο του Μαρία στο πλευρό του και ένα υπέροχο γιο, τον Νίκο. Κοντά τους βρήκε την γαλήνη που τόσο αποζητούσε.
Είναι ένας από τους πρώτους ενοίκους στο σπίτι του ηθοποιού.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες!
Το αρσενικό που έγινε σύνθημα είναι ανάμεσα μας! Κορίτσια ο Μπάρκουλης!