Δείτε την συγκλονιστικά σέξι φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη 40 χρόνια πριν!

Δείτε την συγκλονιστικά σέξι  φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη 40 χρόνια πριν!

Όταν λέμε Ζωή εννοούμε το κορμί του ελληνικού κινηματογράφου.

Το είδωλο Ζωή είναι γνωστό. Κορίτσι δροσερό και εντυπωσιακό μ όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν μια ζουμερή παρουσία, ξεπετάχτηκε ξαφνικά από την πασαρέλα των καλλιστείων στην επικαιρότητα όταν η πιο σοβαρή κινηματογραφική εταιρία, η Φίνος Φιλμς, επένδυσε πάνω της χρήματα. Η ιδία αποφάσισε να γίνει ηθοποιός πριν συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του επαγγέλματος.
Κέρδισε τον τίτλο της σταρ αλλά έχασε την ησυχία της. Αρνήθηκε να τυποποιηθεί στο μικροαστικό είδωλο του ιδανικού ήσυχου κοριτσιού.
Έζησε, χόρεψε, παντρεύτηκε και τόλμησε να χωρίσει και να ζήσει τον καινούριο της δεσμό με τον Τόλη Βοσκόπουλο και ας της έλεγαν πολλοί ότι αυτό θα έχει επιπτώσεις στην καριέρα της.
Το κορίτσι του ''Κατήφορου'' με την γυναίκα που βλέπετε είναι το ίδιο κορίτσι, λίγο πιο ώριμο αλλά με την ίδια ανασφάλεια . Μια κοπέλα καλόπιστη όπως ήταν και το 1961, κι ας έχει φάει πολλές φορές τα μούτρα της.
Είναι ένα κορίτσι με χιούμορ, ασπίδα για να ξεπερνάει και τις δύσκολες καταστάσεις.
Υποστηρίζει ότι κάθε ηλικία έχει την γοητεία της και πιστεύει ότι όταν θα μεγαλώσει θα είναι μια συμπαθητική ώριμη κύρια.
Είναι φεμινίστρια και χαίρεται για αυτό και αν είχε μαγικές ικανότητες θα γύριζε πίσω το ρολόι δέκα χρόνια και θα μετέτρεπε την ξανθιά μακρομαλλούσσα Αλίκη σε μελαχρινή για να δει το σοκ που θα πάθουν οι θαυμαστές της!
Είναι καλοκαίρι του 1973 και είναι το κορμί του ελληνικού κινηματογράφου!