Summer White night στην Καλαμάτα. Μια κίνηση που άξιζε τον κόπο

Summer White night στην Καλαμάτα. Μια κίνηση που άξιζε τον κόπο

Μία μαγική νύχτα ζήσαμε πριν 2 μέρες στην Καλαμάτα. Και ο λόγος; Η νύχτα που έγινε μέρα και ο κόσμος που αγκάλιασε την κίνηση του Δημάρχου και των εμπόρων να μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 4 το πρωί

Ποιος θα πίστευε πως μέχρι και τις 3 το πρωί θα είχε κόσμο στο μαγαζί του και θα πουλούσε ρούχα; Ποιος να το έλεγε πως δεν θα μπορούσε να χωρέσει ο κόσμος στα μαγαζιά; Πως θα έβλεπες ουρές στα ταμεία και πως θα περίμενες έξω από ένα μαγαζί να ανοίξει για να προλάβεις τα καλύτερα κομμάτια πριν εξαφανιστούν;

Ελάχιστοι μπορεί και να το πίστευαν. Πολλοί μπορεί και να χαμογελούσαν στο άκουσμα όσων μόλις σας είπα και κάποιοι θα αναπολούσαν τις χρυσές εκείνες εποχές του εμπορίου, που δεν προλάβαιναν να πουλάνε ό,τι και αν είχαν στο κατάστημά τους!

Αυτά και πολλά ακόμα ζήσαμε το Σάββατο στην Καλαμάτα. Μία πόλη γεμάτη ζωή μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μία εικόνα που πολλοί θέλαμε να δούμε. Σακούλες με αγορές, κόσμος χαμογελαστός, καλές τιμές από όλους κέφι, χαμόγελα, ζωή!

Η Καλαμάτα το Σάββατο το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου! Φόρεσε τα καλά της, πήγε για ψώνια, διασκέδασε, χόρεψε, έφαγε, έκανε τις βόλτες της, βρήκε ευκαιρίες που ήθελε και ευχαριστήθηκε που όλοι, ήταν εκεί για να δείξουν πως, η ψυχολογία και η ενέργεια είναι πάντα αυτές που καθορίζουν μία πετυχημένη προσπάθεια!!!!

Μπράβο σε όλους!!!!!