Μια σταγόνα Mirror Polish και το χτένισμα... αλλάζει!

Μια σταγόνα Mirror Polish και το χτένισμα... αλλάζει!

Ένα must προϊόν styling της Wella Professionals 

Σε έναν κόσμο που κατά κύριο λόγο καθοδηγούμαστε από τις αισθήσεις μας, η Wella Professionals δημιούργησε μια σειρά προϊόντων styling, σχεδιασμένων για να αναδεικνύουν το στυλ στυλ των μαλλιών μας.

Όπως εξήγησε κ Eugene Souleiman, Global Ambassador της Wella professionals, «Η νέα σειρά Wella Professionals Styling είναι μια απίστευτη συλλογή προϊόντων υψηλής απόδοσης, που έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν τη χαρισματική ομορφιά και να ικανοποιούν κάθε ανάγκη στο styling, όπως ο όγκος, το ίσιωμα, η λάμψη και το φυσικό κράτημα.»

Η σειρά περιλαμβάνει συνολικά 28 προϊόντα για χρήση σε βρεγμένα μαλλιά, σε στεγνά αλλά και για φινίρισμα- και από τις προτάσεις για το τελείωμα ενός χτενίσματος σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό Mirror Polish. Αυτό το Serum λάμψης, αντανακλά την γοητεία του στυλ σας, είται είναι sleek είτε wavy, προσφέρει ελαφρύ φυσικό κράτημα αλλά κυρίως, κοντρολάρει το φριζάρισμα και χαρίζει λαμπερό φινίρισμα.

Πάρτε μια- δυο σταγόνες στα χέρια σας, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας και απλώστε τις σε στεγνά μαλλιά. Με τις παλέμες και όση ποσότητα προϊόντος περισσέψει, περάστε το από τις ρίζες μέχρι τις άκρες για τέλειο αποτέλεσμα.