Όσκαρ 2014- η συνέχεια: Η πίτσα, η μάγισσα Glida, μια τούμπα και το... selfie του αιώνα!

Γωγώ Φούντα
Όσκαρ 2014- η συνέχεια: Η πίτσα, η μάγισσα  Glida, μια τούμπα και το... selfie του αιώνα!

Άντε και του χρόνου παιδιά!

Δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε, αλλά τα Oscars τελείωσαν αφήνοντας μια γλυκιά μελαγχολία για κάτι μεγάλο που πέρασε και πάει! Όχι ότι δεν υπάρχουν και αμέτρητοι άνθρωποι εκεί έξω που... ανακουφίστηκαν και ιδίως οι stars των οποίων η καρδούλα ξέρει μόνο πόσο πείνασαν προκειμένου να δείχνουν ονειρεμένες μέσα στις πανάκριβες τουαλέτες τους! Όπως βέβαια συμβαίνει σε κάθε μεγάλο γεγονός, υπήρξαν πολλά ευτράπελα, αρκετή συγκίνηση, κάποιες κουλές στιγμές και όλα αυτά, κάτω από το σαρωτικό χιούμορ της Ellen DeGeneres, η οποία για ακόμη μία φορά, έκανε ότι ήθελε, και καλά έκανε αν μας ρωτάτε!

Διότι αγαπητοί αναγνώστες, μόνο αν είσαι η Ellen DeGeneres, παραγγέλνεις πίτσα μέσα στο Dolby Theatre, έχοντας το... pizza boy δίπλα σου και μοιράζοντας λαχταριστά κομμάτια σε όλες αυτές τις διασημότητες που κάθονται μπροστά σου, αναγκάζοντάς τες να λαδώσουν τα χεράκια τους! Και επειδή την DeGeneres, τίποτα δεν τη σταματά, λίγο μετά εμφανίστηκε στη σκηνή ως Glida, η καλή μάγισσα του Βορρά από τον Μάγο του Οζ, ενώ αφού αποχωρίστηκε το, εντυπωσιακό της κοστούμι, πήρε το καπελάκι του Pharrell και ζήτησε από τις σταρούμπες να ρίξουν μέσα προσωπικά τους αντικείμενα! Ο Brad πάντως το έκανε, χωρίς καμία δυσκολία!

Και τώρα η σειρά των celebrities. Η Jennifer Lawrence, δεν θα το πιστέψετε, αλλά έπεσε, αυτή τη φορά όχι στη σκηνή αλλά στο κόκκινο χαλί, με τους άντρες της ασφάλεις να τρέχουν να τη μαζέψουν, αν και αυτή για ακόμη μία φορά το καταδιασκέδασε! Σας έχουμε πει ότι τη θέλουμε για φίλη; Η αγκαλιά και το φίλι, Lupita-Angelina, συγκέντρωσε όπως ήταν φυσικό την προσοχή, με τις 2 κυρίες να είναι ιδιαιτέρως εγκάρδιες και γλυκές, παρά το γεγονός ότι ακούγονταν διάφορα περί... νεύρων της Angie με το ανερχόμενο αστέρι! Αηδίες...

Η Cate Blanchett πήρε το Oscar A' Γυναικείου Ρόλου, και παρόλο που γενικά την αγαπάμε, και το Hollywood φυσικά, ο λόγος που έβγαλε, κάπως αιφνιδίασε, κάπως πάγωσε το κοινό, κάπως κακόγουστος ήταν, μιας και όπως πολλοί είπαν, κατάφερε να επισκιάσει τη νίκη της! Ναι φυσικά και ανέφερε το Woody Allen!

Όσον αφορά στα ζευγάρια τώρα, το καλύτερο, υπεροχότερο και μαγευτικότερο, ήταν φυσικά οι Bradgelina, ενώ με μικρή διαφορά ακολούθησαν οι Matthew McConaughey και Camila Alves! Ας μην ξεχάσουμε φυσικά να αναφέρουμε το απόλυτο photobomb της βραδιάς διά χειρός Benedict Cumberbatch, o oποίος πραγματοποίησε χαμηλή πτήση ακριβώς πίσω από τους U2 υπενθυμίζοντάς μας ότι εκεί στο Holywood κάποιοι έχουν χιούμορ, ενώ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και ειδική μνεία στο... selfie του αιώνα: Ellen DeGeneres, Brad Pitt, Angelina Jolie, Lupita Nyong'o, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jared Leto, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Kevin Spacey, όλοι σε μία φωτογραφία! Ε ναι λοιπόν, γι΄αυτό αγαπάμε τα Oscar!

Άντε και του χρόνου παιδιά.