Δείτε για πρώτη φορά την δεύτερη σύζυγο του Ανδρέα Μπάρκουλη!

Δείτε για πρώτη φορά την δεύτερη σύζυγο του Ανδρέα Μπάρκουλη!

Όταν η Άντζελα Μπάρκουλη μίλησε για τον σύζυγο της Ανδρέα 45 χρόνια πριν

 

Η Άντζελα Φαρά στα εικοσιένα της χρόνια παντρεύτηκε τον σουπερ γόη της εποχής Ανδρέα Μπάρκουλη το καλοκαίρι του 1969.

Μοναχοκόρη του σεναριογράφου και συνεργάτη της Σπέντζος Φιλμ, Νίκου Φαρά, βρέθηκε ξαφνικά παντρεμένη με ένα άντρα ωραίο και δημοφιλή.

Γνωρίστηκε με τον Αντρέα Μπάρκουλη στο ‘’Αττικό θέατρο’’ τον Ιούνιο του 1969 όταν είχε πάει να δει την παράσταση που εκείνος πρωταγωνιστούσε, με μια κοινή τους φίλη. Μετά το τέλος της παράστασης πήγε να τον συγχαρεί. Από τότε δεν χώρισαν. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Αλλά και η απόφαση για τον γάμο τους ήταν κεραυνοβόλα. Πριν περάσουν είκοσι μέρες είχαν αποφασίσει να παντρευτούν. Μέχρι τότε δεν είχε φιλίες με καλλιτέχνες, ούτε σκόπευε να παντρευτεί. Ο Αντρέας την έπεισε.

Η ίδια θα μιλήσει για τον σύζυγο της Αντρέα μετά από έξι μήνες γάμου:

-Ο Αντρέας είναι πολύ βολικός, χωρίς παραξενιές και προτιμήσεις ιδιαίτερες. Η μόνη του παραξενιά είναι η καθαριότητα και η τακτοποίηση. Του αρέσουν οι βραδινές βόλτες με το αυτοκίνητο μέχρι το Σούνιο.

- Στην ψυχολογία του είναι αγχωτικός. Είναι νευρικός όταν σχεδιάζει ή όταν πρόκειται να ξεκινήσει κάποια δουλειά. Έχει την ψυχολογία παιδιού. Δεμένος υπερβολικά με τους γονείς του, τους σέβεται και τους αγαπά και ποτέ δεν τους δημιούργησε πρόβλημα ως παιδί.

-Αγαπά τους φίλους του και τους συναδέλφους του και αντιπαθεί το κουτσομπολιό. Συνήθως είναι κεφάτος. Αλλά ακόμα και αν είναι στενοχωρημένος δεν μεταφέρει την κακή του διάθεση στην δουλειά του.