Κι όμως γίνεται... Σύσφιξη και lifting προσώπου με ένα μόλις άγγιγμα!

Βιβή Αγγελάκη
Κι όμως γίνεται... Σύσφιξη και lifting προσώπου με ένα μόλις άγγιγμα!

Πραγματικά νεανική επιδερμίδα με την εγγύηση της Beatific

Οι καθημερινές υποχρεώσεις, ο αγχωτικός τρόπος ζωής αλλά και ο περιορισμένος χρόνος αφενός επιδρούν αρνητικά στην επιδερμίδα, αφετέρου δεν επιτρέπουν σε πολλές από εμάς να την περιποιηθούμε όσο θα θέλαμε. Το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ ορατό στο πρόσωπό μας: Άτονη, κουρασμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα που στο πέρασμα του χρόνου χάνει τη νεανική σφριγηλότητά της.

Κι όμως, η ανατροπή μπορεί να γίνει με δύο θαυματουργά προϊόντα της Beatific για σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας του προσώπου και εμείς σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο γρήγορα απ' οτι περίμενες! Συνδυάζοντας την εφαρμογή της μάσκας και του ορού, η όψη του προσώπου αλλάζει στην στιγμή αποκτώντας λάμψη, τόνωση και φρεσκάδα. Πιο αναλυτικά:

Η άκρως ενυδατική μάσκα προσώπου, Instant Beauty Booster της Beatific προσφέρει άμεση τόνωση ομορφιάς περιορίζοντας τα ορατά σημάδια κούρασης και χαρίζοντας στην στιγμή λάμψη και σύσφιξη.

Instant beauty booster E a87fa

Το σύμπλεγμα Radiance Cell με ισχυρούς ενυδατικούς και λαμπρυντικούς παράγοντες, κάνει την επιδερμίδα εντυπωσιακά λαμπερή με νεανική ζωντάνια, ενώ το θρεπτικό Shea Butter και η Βιταμίνη Ε προλαμβάνουν την γήρανση της επιδερμίδας χάρη στις υπέρ ενυδατικές και προστατευτικές τους ιδιότητες. Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα φαίνεται ξεκούραστη με απαλή, μεταξένια υφή και υγιή λάμψη. Μακροπρόθεσμα, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που προκαλεί το καθημερινό στρες μειώνονται και η επιδερμίδα αποκτά την ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης.

Time-Freeze που χαρίζει άμεση συσφικτική δράση και μιμείται την μέθοδο του lipofilling ενώ χάρη στο καινοτομικό σύμπλεγμα Youth Matrix,

Youth elixir E  52c18

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Εύκολα, χωρίς κόπο, μακριά από το χειρουργικό νυστέρι και πάνω απ' όλα με την εγγύηση της επιστημονικής καινοτομίας της Beatific! κάνει άμεσα αντιληπτή την αίσθηση σύσφιξης αναδομώντας το περίγραμμα του προσώπου. Βραχυπρόθεσμα, η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται ορατά, ενώ μακροπρόθεσμα, το περίγραμμα του προσώπου είναι αισθητά βελτιωμένο.

Εύκολα, χωρίς κόπο, μακριά από το χειρουργικό νυστέρι και πάνω απ' όλα με την εγγύηση της επιστημονικής καινοτομίας της Beatific!