Για κάθε γυναίκα..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Για κάθε γυναίκα..

Συμμετρέξαμε κι εμείς στον αγώνα του "Άλμα Ζωής"!

Για εκείνες που πάλεψαν αλλά και για αυτές που παλεύουν, για αυτές που έχασαν αλλά και αυτές που νίκησαν, για την πρόληψη αλλά και για τη θεραπεία, για εσένα αλλά και για εμένα.. Για όλες ΕΜΑΣ.

IMG 1231 53e74

Το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού "ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ" συνεχίζεται τα τελευταία 25 χρόνια και μας υπενθυμίζει για 7η χρονιά, μέσα από τον αγώνα δρόμου Race For The Cure που διοργανώνει, πως η πρόληψη και ο έλεγχος σώζουν ζωές!

IMG 1217 11237

Ο όμιλος DPG ήταν εκεί να στηρίξει το έργο του συλλόγου Άλμα Ζωής και φυσικά εγώ αλλά και οι υπόλοιπες Queenettes με μεγάλη χαρά συγκεντρωθήκαμε και συμμετρέξαμε στον αγώνα για αυτό τον τόσο σημαντικό σκοπό..

IMG 1246 c0281

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο Ζάππειο χθες, από νωρίς το πρωί, και το κέντρο της Αθήνας γέμισε μπαλόνια με ελπιδοφόρα συνθήματα και δρομείς που έτρεξαν για τη νίκη..Και ποιον δεν είδαμε εκεί.. Εγχώριοι celebrities που στήριξαν κι αυτοί με τη σειρά τους το event. Ανθρώπους όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, με τις οικογένειές τους, ακόμη και με τα κατοικίδιά τους! Γυναίκες survivors με ειδικά διακριτικά στα μπλουζάκια τους, γυναίκες δυνατές που πάλεψαν και νίκησαν τη μάχη!

IMG 1238 23d5a


Race For The Cure 2015.. Ίσως μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της χρονιάς αυτής.. Τα συναισθήματα στον τερματισμό ήταν φανταστικά!! Εύχομαι του χρόνου και ακόμη περισσότερος κόσμος να στηρίξει τη διοργάνωση αυτή!

IMG 1235 8a790

Μία φορά το χρόνο.. Βάλτο στο πρόγραμμά σου από τώρα! Και δε χρειάζεται να είσαι δρομέας για να συμμετέχεις. Το κλίμα και η ατμόσφαιρα της διοργάνωσης θα σε κατακλύσουν με θετικά συναισθήματα, παράλληλα θα ενημερωθείς για τη θεραπεία και την πρόληψη, αλλά και θα βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία! Πάρε τη φίλη σου και περπατήστε ή τρέξτε τη διαδρομή, όπως έκανα εγώ με τη Νικολέττα..

FullSizeRender1 04239

Περάσαμε λίγες ώρες μαζί, είπαμε τα νέα μας κάνοντας τον περίπατό μας και περάσαμε υπέροχα!! Μπορείς κι εσύ!

IMG 1248 18e4b

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook ή

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!