Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει τα ιδανικά παπούτσια για το ρεβεγιόν!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει τα ιδανικά παπούτσια για το ρεβεγιόν!

Κι εμείς διαλέγουμε τα αγαπημένα μας.. 

Γεια σας φίλες μου και χρόνια πολλά!

Μία ημέρα πριν αποχαιρετήσουμε το 2015, και τι πιο ωραίο από μια βόλτα με φίλες στα μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια.. Προχθές λοιπόν με τη φίλη μου και φανταστική συνάδελφο Νικολέττα, αποφασίσαμε να βολτάρουμε στο The Mall Athens. Γιορτινό κλίμα παντού, στολίδια, μουσικές και φυσικά κοσμοσυρροή στα εμπορικά καταστήματα.. Ως γνωστόν, σα γυναίκα, μου τράβηξαν την προσοχή τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια. Μπήκαμε λοιπόν στο κατάστημα Tsakiris Mallas μιας και η Νικολέττα (γνωστή για τη λατρεία της στις δημιουργίες της εταιρείας), επέμενε πως θα βρω όχι απλά παπούτσι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά και ένα σωρό άλλα μεταξύ των οποίων δε θα μπορώ να διαλέξω. "Εντάξει, μάλλον τα παραλές!", της είπα και της έκανα το χατίρι να μπούμε..

IMG 5565 9.10.10 PM f342d

Προφητικό; Μέσα στα επόμενα 5 λεπτά πάντως είχα ήδη βρεθεί με αμέτρητα διαφορετικά ζευγάρια παπουτσιών γύρω μου, ανήμπορη να αποφασίσω ποιο απ' όλα θα κρατήσω..

IMG 5627 f43a7

Τη συνέχεια φυσικά μπορείτε να τη φανταστείτε μόνες σας, δοκίμασα σχεδόν τα πάντα, και διάλεξα τα -κατά το προσωπικό μου γούστο- ωραιότερα/ πιο πρακτικά/ πιο μοδάτα από αυτά (τα οποία δυστυχώς δε θα ήταν εφικτό να αγοράσω όλα), αλλά τα φωτογράφισα για να σας τα δείξω.. Το καθένα στην κατηγορία του, μου έκανε ένα τρομερό κλικ και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

Το πιο εορταστικό από αυτά.. Η απίθανη backless κόκκινη γόβα που δένει στον αστράγαλο!

FullSizeRender 8 aa040

Δεν τολμάτε το κόκκινο; Ότι πιο κολακευτικό σε nude τόνους που φοριέται κυριολεκτικά με όλα!

FullSizeRender 3 copy 6caee

Γόβα με λουράκια και μπότα πάνω από το γόνατο στο χρώμα της σεζόν..

FullSizeRender 3 copy 2 b73d9
FullSizeRender 3 e8a51

Το πιο λαμπερό και κομψό φλατ sneaker, που μπορείτε να φορέσετε μέχρι και με το ανδρόγυνο κοστούμι σας!

Και για το τέλος σας άφησα το προσωπικό μου αγαπημένο, η μπότα που χαρίζει ύψος, είναι απόλυτα βολική, φοριέται με τα πάντα και θα σας βγάλει αμέτρητες φορές από τη δύσκολη θέση! Κάτι αντίστοιχο του Little Black Dress σας! (Κάπου στα χέρια μου "κρατάω" και τη Νικολέττα, με την οποία η βόλτα στα μαγαζιά εξελίχθηκε σχεδόν σε.. πάρτυ!)

IMG 5678 154eb

Ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο ωραίες βόλτες! Πέρασα φανταστικά.. Σε ευχαριστώ Νικολέττα! :)

IMG 5820 a43fb

Και για το κλείσιμο, πάρτε και μια φανταστική τσαντούλα, έτσι για να βασανιστούμε λίγο ακόμη!

IMG 5773 d1ba2

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, θα το βρείτε στα παπούτσια Τsakiris Mallas. Εκπληκτική ποικιλία! Διαλέξτε κι εσείς το αγαπημένο σας για αύριο βράδυ, σε κάποιο από τα καταστήματά τους, ή στο eshop τους, eshop.tsakirismallas.gr!

(Διαβάστε επίσης: Αναβαθμίστε το look των χειλιών σας στο φετινό ρεβεγιόν..Tα tips της Ισμήνης για τις λίγο πιο τολμηρές!)

Καλή μας χρονιά, ευτυχισμένο το 2016!! Χρόνια πολλά!!! :)

~Στείλτε μου τη δική σας εμπειρία ή τις ερωτήσεις σας στο Facebook, και ακολουθήστε με στο Instagram, ή στο Twitter!

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα Tsakiris Mallas! (The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, τηλ. 210 6100208)