Μάθε κι εσύ για το νέο, απίθανο “λουλούδι” της Ελληνικής κοσμετολογίας..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Μάθε κι εσύ για το νέο, απίθανο “λουλούδι” της Ελληνικής κοσμετολογίας..

Η Ισμήνη το δοκίμασε και ξετρελάθηκε! Θέλεις να είσαι η επόμενη;

Καλη μας ημέρα κορίτσια μου όμορφα!!

Καλή, χρυσή, αλλά μιας και σιγά σιγά αποχωριζόμαστε το καλοκαίρι και μαζί τη λαμπερή μας μαυρισμένη επιδερμίδα, είμαι εδώ να μας κάνω τη μέρα ακόμα καλύτερη!

Όπως ξέρετε πάντα δοκιμάζω διάφορα προϊόντα και σας γράφω μόνο γιαυτά που με ενθουσιάζουν ώστε να ξέρετε κι εσείς πως να κινηθείτε κάνοντας τα ψώνια σας! Το τελευταίο προϊόν που δοκίμασα όμως, πέρα από τη σπουδάια υφή, άρωμα, ιδιότητες και όλα αυτά τα καλά που θα εξηγήσω παρακάτω, είναι αξιέπαινο αρχικά για ένα πράγμα. “Made in Greece” γράφει στη συσκευασία του και πόσο περήφανη είμαι που δικοί μας άνθρωποι καταφέρνουν να μπουν στο χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων/δερμοκαλλυντικών, που απαιτεί τόσο μεγάλη εξειδίκευση, και μάλιστα να κάνουν θαύματα!!!

IMG 4490

Θαύματα ακούς και θαύματα δε βλέπεις θα μου πεις, αλλά πίστεψέ με, η Cleria της Pharmasept θα κάνει τα θαύματά της πολύ άμεσα στο δέρμα σου..

IMG 4492

Προσωπικά, αποφάσισα να δοκιμάσω όλη τη νεανική τους σειρά γιατί μου έκανε εντύπωση (όπως πάντα) τι άλλο; Η μυρωδιά της! Χρησιμοποίησα λοιπόν τον face & demakeup cleansing foam, το face & body cleansing scrub, και την first step cream της ροζ σειράς της Cleria.. Το αποκορύφωμα όμως ήταν η σειρά εμπεριέχει το -κορίτσια προσοχή- φανταστικό refreshing micellar water (που χρησιμοποιείται άνετα για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών ακόμη και σε πολύ ευαίσθητα δέρματα σαν το δικό μου και δεν τσούζει καθόλου στα μάτια)..

IMG 4489

Η σειρά λείανσης των πρώτων ρυτίδων αποτελεί την ιδανική λύση ενάντια στην καθημερινή φθορά του δέρματος από τις περιβαλλοντικές συνθήκες και το στρες. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας χαρίζει στο πρόσωπο την αποτοξίνωση και ενυδάτωση που χρειάζεται για να φαίνεται λαμπερό και νέο κάθε μέρα. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους, τα εξειδικευμένα προϊόντα της σειράς ενυδατώνουν, εξαλείφουν ρυτίδες έκφρασης & λεπτές γραμμές, προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα καταπραΰνουν το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα. Ο συνδυασμός του Υαλουρονικού οξέως με τους Πολυσακχαρίτες από χαρούπι βελτιώνει την εσωτερική δομή της επιδερμίδας και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αναδεικνύοντας την υγιή όψη του προσώπου.

Μετά από 7 ημέρες δοκιμής λοιπόν, μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα! Η διαφορά στο δέρμα μου ήρθε σταδιακά ως εξής.. Στην πρώτη κιόλας εφαρμογή, το πόσο σφριγηλή και λαμπερή αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου, δεν περιγράφεται! Μετά από μία εβδομάδα χρήσης δε, βλέπεις πια το δέρμα σου να λάμπει..

IMG 4485

Extra tip: Το αγαπημένο μου προϊόν της σειράς είναι αναμφισβήτητα η κρέμα που, σαν ένα λεπτό πέπλο φροντίδας, σου δίνει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που δε θα έχεις ξανανιώσει! (Αν έχεις λίγο ξηρό δέρμα, κάθε Κυριακή βράδυ εφάρμοσε μία πιο πλούσια στρώση της και κοιμήσου με αυτή, σα μάσκα νυκτός! Θα ξεκινάς την εβδομάδα σου με σούπερ βελούδινο δέρμα!)

IMG 4472

Βρες την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Cleria σε επιλεγμένα φαρμακεία και ανακάλυψε κι εσύ το μυστικό νεότητας της Pharmasept!

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη