Αλήθεια, υπάρχει όντως τρόπος να γνωρίζεις αν το ρολόι σου είναι αυθεντικό;

Αλήθεια, υπάρχει όντως τρόπος να γνωρίζεις αν το ρολόι σου είναι αυθεντικό;

Πόσες φορές έχεις ακούσει τις φίλες σου να μιλούν ξανά και ξανά για εκείνη τη φορά που «την πάτησαν» με μη αυθεντικά fashion items και πόσες ακόμη έγινες εσύ η ίδια το θύμα, ανακαλύπτοντας -για παράδειγμα- πως το ρολόι που μόλις αγόρασες δεν είναι αυθεντικό;

Δυστυχώς, το πρόβλημα με το παρεμπόριο έχει πάρει τα τελευταία χρόνια τεράστιες διαστάσεις, ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον τομέα της ωρολογοποιίας! Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να εξακριβώσεις ότι το ρολόι που πρόκειται να αγοράσεις είναι αυθεντικό; Υπάρχουν, άραγε, τρόποι για να ξεχωρίσεις ένα προϊόν αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας;

VERGVE

Ρίξου και εσύ στη μάχη κατά του περεμπορίου!
Επειδή, λοιπόν, είχαμε αρχίσει να αισθανόμαστε αβοήθητες -πόσω μάλλον με όσα ακούγαμε και διαβάζαμε το τελευταίο διάστημα- χαρήκαμε πάρα πολύ όταν μάθαμε ότι μια γνωστή εταιρεία έχει ήδη αναλάβει δράση ώστε να μας προστατέψει. Ο λόγος για τη RIST Hellas, μια δυναμική εταιρεία στον τομέα της ωρολογοποιίας η οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη χώρα μας μερικών από τα πλέον αγαπημένα σου brand στα ρολόγια και συγκεκριμένα, τις συλλογές Fossil, Michael Kors, Skagen, Emporio Armani, Armani Exchange, DKNY, Marc Jacobs, Misfit και Emporio Armani Swiss made.
Στόχος της συγκεκριμένης δράσης της RIST Hellas είναι η προστασία των καταναλωτών αλλά και η περαιτέρω υποστήριξη του επίσημου δικτύου της.

Πες «ναι» στο Authenticity Project και κέρδισε ένα μοναδικό ταξίδι και πολλά άλλα δώρα κάθε μήνα!
Say hello to Authenticity Project!
Πρόκειται για μία σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν να σε ενημερώσουν πλήρως για το θέμα της αυθεντικότητας, για τα καταστήματα που θα πρέπει να εμπιστευτείς για τις αγορές σου και για τα ουσιαστικά προνόμια που φέρει μία αυθεντική αγορά. Η RIST Hellas όμως δεν σταματά στην ενημέρωση, συνεχίζει με το να σε επιβραβεύει.
Ναι, η RIST Hellas δίνει κάθε μήνα στους καταναλωτές που έχουν επιλέξει αυθεντικά ρολόγια από τα brands του Fossil Group τη δυνατότητα συμμετοχής σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι για δύο άτομα σε κάποια υπέροχη -και αυθεντική- πόλη του κόσμου και μία σειρά άλλων επώνυμων δώρων!
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσεις να αποκτήσεις το ρολόι που ονειρεύτηκες, να έχεις κατά νου πως πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική! Ό,τι και αν αποφασίσεις να αγοράσεις, πρέπει να θυμάσαι πως, για να μην υπάρξεις θύμα, πρέπει να αναζητάς και να εμπιστεύεσαι μόνο τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα πώλησης επώνυμων ρολογιών για τις αγορές σου!
Αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά; Βρες τα όλα τα φυσικά καταστήματα και e-shops που συμμετέχουν στο Authenticity Project. Happy authentic shopping!

Μάθετε περισσότερα για το Authenticity Project by RIST Hellas : ΕΔΩ